Σε αμπελώνα στο Αμύνταιο, έδειξε τις αρετές του το Antonio Carraro TONY 8700V

Κοινοποίηση:

Το χωριό Άγιος Παντελεήµονας Αµυνταίου, στις όχθες της λίµνης Βεγορίτιδας, επισκέφτηκε η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ µε αφορµή την παρουσίαση του καινούριου εξειδικευµένου, αµπελουργικού τρακτέρ Antonio Carraro TONY 8700V.

Στον αµπελώνα ενός συνεργάτη της εταιρείας Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ στον Άγιο Παντελεήµονα Αµυνταίου, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του Αntonion Carraro Tony 8700 V µέσα στο αµπέλι δουλεύοντας ταυτόχρονα δύο παρελκόµενα, έναν κορφολογητή µπροστά και έναν στελεχοκόπτη πίσω που προσέφερε η εταιρεία SANIDAS.

Το παρών, έδωσαν δύο Ιταλοί που εργάζονται στο εργοστάσιο Αntonio Carraro, ο πωλητής για την Ελλάδα και ο χειριστής των τρακτέρ και τεχνικός καθώς και εκπρόσωπος του εργοστασίου Clemens που κατασκευάζει παρελκόµενα.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η νέα θεριζοαλωνιστική Axial-Flow της Case IH κερδίζει το βραβείο Red Dot Design

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερεις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων.