Με μέγιστη ισχύ 134 ίππων και ροπή 541 Nm στην Ελλάδα τα John Deere 5ML

Κοινοποίηση:

Αποτελούμενη από τρία μοντέλα 105 έως 130 ίππων η σειρά John Deere 5ML με τη βελτιστοποιημένη low profile καμπίνα είναι ιδανικά για πιο αποδοτική εργασία σε καρποφόρα δένδρα, ενώ τα μεταλλικά πλευρικά καλύμματα παρέχουν πρόσθετη προστασία από τις γρατσουνιές από χαμηλά κλαδιά.

Με μέγιστη ισχύ 134 ίππων και ροπή 541 Nm, ο κινητήρας PowerTechTM Plus της John Deere είναι εξαιρετικά ισχυρός για ένα τρακτέρ καλλιεργειών υψηλής αξίας όπως τα 5ML. Η John Deerε βελτιστοποίησε τον κινητήρα ως προς την οικονομία καυσίμου, έτσι ώστε το ρεζερβουάρ των 139 λίτρων να φτάνει και να περισσεύει για τις εργασίες της ημέρας.

Ο χειριστής μπορεί να εκτελεί πολλαπλές εργασίες με ένα πέρασμα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα (LS) με αντιστάθμιση πίεσης και ροής, το οποίο διαθέτει άφθονη ροή λαδιού έως 117 λίτρων/λεπτό. Επίσης μπορεούν να συνδέονται παρελκόμενα που απαιτούν υψηλή πίεση απευθείας στο υδραυλικό σύστημα του τρακτέρ, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική αντλία που κινείται από το PTO.

Η σειρά εξοπλίζεται με το αποδοτικό κιβώτιο ταχυτήτων PowerQuad Plus και παρέχεται ως στάνταρ εξοπλισμός στο 5ML. ∆ιαφορετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με τις οκτώ ταχύτητες powershift του προαιρετικού κιβωτίου ταχυτήτων Powr8TM. Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα όταν η εργασία γίνεται με μεγαλύτερα παρελκόμενα, το 5ML διαθέτει οπίσθια ανυψωτική ικανότητα 4,9 τ., εμπρόσθια ανυψωτική ικανότητα 2,9 τ. και ωφέλιμο φορτίο 3,5 τόνων.

Ως προαιρετική επιλογή, το 5ML διατίθεται έτοιμο για το ποθέτηση μπροστινού φορτωτή, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε πολλές διαφορετικές εργασίες, όπως ο χειρισμός παλετών ή αναρτώμενων δονητικών μηχανημάτων με ομπρέλα (tree shaker).

Το τρακτέρ αυτό είναι ένα πανίσχυρo μηχάνημα και είναι συμβατό με τους φορτωτές της σειράς 543M/R ή 603M/R της John Deere. Ο χειριστής μπορεί να απολαύσει υψηλότερη παραγωγικότητα, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και μεγαλύτερη άνεση, χάρη στο μοναδικό και οικονομικά αποδοτικό σύστημα διεύθυνσης AutoTra.

Τα μηχανήματα της John Deere διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία AGROTECH SA Μποζατζίδης – Μητσιολίδης Α.Ε. (+30 231 079 5018)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Δίνει αέρα στα φυτά και καταστρέφει τα ζιζάνια το Siptec Sonic 600

Ο βραβευµένος Αγρότης της Χρονιάς 2023, Μιλτιάδης Χαρένης, έπειτα από επίδειξη, εµπιστεύτηκε τον αεριστή εδάφους Sonic 600 για να συµβάλλει στην οµαλή ανάπτυξη των καλλιεργειών του στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.