Με μέγιστη ισχύ 134 ίππων και ροπή 541 Nm στην Ελλάδα τα John Deere 5ML

Κοινοποίηση:

Αποτελούμενη από τρία μοντέλα 105 έως 130 ίππων η σειρά John Deere 5ML με τη βελτιστοποιημένη low profile καμπίνα είναι ιδανικά για πιο αποδοτική εργασία σε καρποφόρα δένδρα, ενώ τα μεταλλικά πλευρικά καλύμματα παρέχουν πρόσθετη προστασία από τις γρατσουνιές από χαμηλά κλαδιά.

Με μέγιστη ισχύ 134 ίππων και ροπή 541 Nm, ο κινητήρας PowerTechTM Plus της John Deere είναι εξαιρετικά ισχυρός για ένα τρακτέρ καλλιεργειών υψηλής αξίας όπως τα 5ML. Η John Deerε βελτιστοποίησε τον κινητήρα ως προς την οικονομία καυσίμου, έτσι ώστε το ρεζερβουάρ των 139 λίτρων να φτάνει και να περισσεύει για τις εργασίες της ημέρας.

Ο χειριστής μπορεί να εκτελεί πολλαπλές εργασίες με ένα πέρασμα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα (LS) με αντιστάθμιση πίεσης και ροής, το οποίο διαθέτει άφθονη ροή λαδιού έως 117 λίτρων/λεπτό. Επίσης μπορεούν να συνδέονται παρελκόμενα που απαιτούν υψηλή πίεση απευθείας στο υδραυλικό σύστημα του τρακτέρ, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική αντλία που κινείται από το PTO.

Η σειρά εξοπλίζεται με το αποδοτικό κιβώτιο ταχυτήτων PowerQuad Plus και παρέχεται ως στάνταρ εξοπλισμός στο 5ML. ∆ιαφορετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με τις οκτώ ταχύτητες powershift του προαιρετικού κιβωτίου ταχυτήτων Powr8TM. Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα όταν η εργασία γίνεται με μεγαλύτερα παρελκόμενα, το 5ML διαθέτει οπίσθια ανυψωτική ικανότητα 4,9 τ., εμπρόσθια ανυψωτική ικανότητα 2,9 τ. και ωφέλιμο φορτίο 3,5 τόνων.

Ως προαιρετική επιλογή, το 5ML διατίθεται έτοιμο για το ποθέτηση μπροστινού φορτωτή, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε πολλές διαφορετικές εργασίες, όπως ο χειρισμός παλετών ή αναρτώμενων δονητικών μηχανημάτων με ομπρέλα (tree shaker).

Το τρακτέρ αυτό είναι ένα πανίσχυρo μηχάνημα και είναι συμβατό με τους φορτωτές της σειράς 543M/R ή 603M/R της John Deere. Ο χειριστής μπορεί να απολαύσει υψηλότερη παραγωγικότητα, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και μεγαλύτερη άνεση, χάρη στο μοναδικό και οικονομικά αποδοτικό σύστημα διεύθυνσης AutoTra.

Τα μηχανήματα της John Deere διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία AGROTECH SA Μποζατζίδης – Μητσιολίδης Α.Ε. (+30 231 079 5018)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα