H μονάδα Lemken Solitair «απάντηση» στις αυξημένες απαιτήσεις σποράς με 2.400 λίτρα

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Με γενναιόδωρη χωρητικότητα 2.400 λίτρων για σπόρο ή/και λίπασμα, αυτή η ανθεκτική στην πίεση χοάνη είναι ιδανική για σπορά ακριβείας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αξιοποίηση των ημερών του πεδίου.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Η Lemken ανεβάζει ξανά τον πήχη, γιατί απλά αυξάνονται οι απαιτήσεις συνδυασμών σποράς με περισσότερη χωρητικότητα. Η μπροστινής τοποθέτησης χοάνη Solitair F ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτό. Ο σπόρος ή το λίπασμα παραδίδονται στις μονάδες συνδυασμού στο πίσω μέρος δεξιά του τρακτέρ ή, προαιρετικά, κάτω από το τρακτέρ.

Η μπροστινή χοάνη είναι εξοπλισμένη με τέσσερις αρθρωτές δοσομετρικές μονάδες με ατομικές ηλεκτρικές μεταδόσεις. Εάν η Solitair F χρησιμοποιείται ως μονή χοάνη, μπορεί προαιρετικά να συνδυαστεί με τέσσερα τμήματα πλάτους, για παράδειγμα με τη σπαρτική μηχανή ακριβείας Azurit για λίπανση κάτω από τις ρίζες ή με την OptiDisc 25.

Η νέα βελτιστοποιημένη ράβδος μαχαιριών OptiDisc μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για σπορά με μία ή δύο βολές. Όταν χρησιμοποιείται με τη διπλή χοάνη Solitair F, αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη εφαρμογή δύο συστατικών.

Η αξία μεγαλώνει

Η βέλτιστη επαφή με το έδαφος είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για υψηλές αποδόσεις των καλλιεργειών. Για να επιτευχθεί αυτό, το Solitair F είναι επιπλέον εξοπλισμένο με ένα μπροστινό τμήμα τοποθέτησης για την τοποθέτηση ενός μεγάλου συσκευαστή ή ενός εξωτερικού έρματος έως 800 κιλά.

Επιπρόσθετα, η βέλτιστη κατανομή βάρους του συνδυασμού εμπρός-πίσω εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνετη οδήγηση. Ο κατευθυνόμενος συρόμενος συσκευαστής ελαστικών μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μόνος του ως εμπρόσθιος συσκευαστής και να φορτωθεί με βάρος έως 500 κιλα.

Η μπροστινή χοάνη LEMKEN Solitair F συνδυάζει ευελιξία, αποτελεσματικότητα και άνεση, για πολλούς επαγγελματίες λοιπόν είναι η ιδανική λύση για να μεγιστοποιήσουν τη χρήση των εργαλείων τους. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά και επιλογές προσαρμογής, διασφαλίζει ότι οι αγρότες είναι καλά εξοπλισμένοι για κάθε πρόκληση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αύξηση ικανοτήτων και απλούστευση της εργασίας υπόσχονται τα νέα Avant 855i

Με την ίδια ανυψωτική ικανότητα και το ίδιο ύψος με το ισχυρότερο μοντέλο (860i) της σειράς Avant 800, το νέο 855i διαφέρει στο ότι είναι ένας απλούστερος φορτωτής μονής ταχύτητας, ενώ μοιράζεται το μοτέρ Kohler KDI και άλλα μέρη με το κορυφαίο μοντέλο 860i.

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Προτεινόμενα

Η σβάρνα ζιζανίων Lemken Thulit με δόντια μήκους 575 mm έφτασε στην Ελλάδα

Τη σβάρνα ζιζανίων Lemken Thulit έφερε στην Ελλάδα η εταιρεία Στασινός Α.Ε. Πρόκειται για ένα µηχάνηµα που συµπληρώνει βέλτιστα την καινοτόµο τεχνολογία σκαλιστηριού Lemken και καθιστά τη διαχείριση ζιζανίων παράγοντα επιτυχίας για την αροτραία καλλιέργειά σας.