Horsch: Με νέες καμπίνες για το 2024 τα ψεκαστικά σειράς Leeb PT και VT

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η Claas βάζει την καμπίνα και η Horsch τη τεχνογνωσία στον ψεκασμό, ώστε να εισαχθεί στην αγορά η ανανεωμένη σειρά αυτοκινούμενων ψεκαστικών Leeb PT και VT.

Η Horsch λανσάρει νέες καμπίνες για τις σειρές Leeb PT και VT τους. Αυτές προέρχονται από την Claas και διαθέτουν άνεση και εργονομία. Σχεδιασμένες ειδικά για αυτοκινούμενα ψεκαστικά μηχανήματα, εξασφαλίζουν τα απαραίτητα επίπεδα ασφάλειας, με την άνεση και την εργονομία να ξεπερνούν τα καθιερωμένα, αφού η εταιρεία λέει πως αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις καμπίνες.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Τα ψεκαστικά Leeb VT ήταν τα πρώτα που εξοπλίστηκαν με τη νέα καμπίνα που προέρχεται από την Claas, ένα ευρύχωρο και ήσυχο περιβάλλον που διευκολύνει την εργασία του χειριστή χάρη στη διαισθητική διάταξη των χειριστηρίων. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα προηγμένο τερματικό τελευταίας γενιάς και νέα συστήματα ελέγχου, με το πολυλειτουργικό υποβραχιόνιο και το χειριστήριο να μάλιστα έχουν σχεδιαστεί από την Horsch.

Φιλτράρισμα Κατηγορίας 4 και πνευματική ανάρτηση

Η ασφάλεια και η άνεση καθιστούν την εργασία στα ψεκαστικά της Horsch ακόμα καλύτερη, με το φιλτράρισμα Κατηγορίας 4 να προσφέρεται στάνταρ, ενώ η πνευματική ανάρτηση καμπίνας 4 σημείων είναι προαιρετικό εξάρτημα.

Δύο μοντέλα μεταβλητής τροχιάς

Το Leeb VT της Horsch αντιπροσωπεύει τη ναυαρχίδα ανάμεσα στα αυτοκινούμενα ψεκαστικά μηχανήματα του κατασκευαστή: διαθέσιμα σε δύο μοντέλα με κινητήρες Stage V 230 και 300 ίππων, τα Leeb VT διαθέτουν δεξαμενές χωρητικότητας 5.000 και 6.000 λίτρων αντίστοιχα, με πλάτος εργασίας 24 και 48 μέτρων.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μεταβλητό πλάτος που κυμαίνεται από 1,8 έως 2,4 μέτρα, καθιστώντας αυτό το ψεκαστικό ιδανικό για γεωργικές εκμεταλλεύσεις και εργολάβους που πρέπει να επεξεργάζονται διαφορετικούς τύπους καλλιεργειών.

Με υδροπνευματική ανάρτηση

Η απόσταση από το έδαφος των 1,30 μέτρων στη λειτουργία «πεδίου», η αντλία των 1.000 λίτρων/λεπτό και η δεξαμενή φρέσκου νερού των 550 λίτρων είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τις υψηλές επιδόσεις αυτού του αυτοκινούμενου ψεκαστικού μηχανήματος, οι οποίες τονίζονται από το πλαίσιο ComfortDrive με υδροπνευματική ανάρτηση με ανεξάρτητους τροχούς και το σύστημα CCS Pro για συνεχή εσωτερικό καθαρισμό.

Πληροφορίες από omnitrattrore

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Στην ευκολία χρήσης επικεντρώθηκε η Pöttinger για τις νέες σπαρτικές Vitasem

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν έως και 25% μεγαλύτερες χοάνες για αυξημένη χωρητικότητα σπόρων, διευκολύνοντας για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των γεμισμάτων και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.

Περισσότερος αυτοματισμός για τις χορτοδετικές FixBale 500 και RV5200 Plus της Vicon

Η διαχείριση των εργαλείων του τρακτέρ (TIM), η ανίχνευση της υγρασίας και η δυνατότητα δεσίματος του δεματιού με τη χρήση φιλμ, αντί για δίχτυ, είναι μερικές από τις αναβαθμίσεις των χορτοδετικών που εισάγει η Vicon.