Αποκαλυπτήρια για τα αναβαθμισμένα μοντέλα Farmall C της Case IH

Κοινοποίηση:

Σε νέα εποχή περνάνε τα τρακτέρ της σειράς Farmall της Case IH με τα εξελιγμένα μοντέλα 2025 Farmal C, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση Sommet de l’ Elevage στην Γαλλία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1-4 Οκτωβρίου.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Οκτωβρίου 2024

Το κιβώτιο 24 ταχυτήτων ActiveDrive 2 (Hi-Lo) διασφαλίζει τις ευκολότερες στροφές και τον βέλτιστο έλεγχο, ενώ η αυξημένη χωρητικότητα της υδραυλικής αντλίας στα 82 λίτρα ανά λεπτό σημαίνει έναν γρηγορότερο κύκλο φόρτωσης και πιο αποτελεσματικές λειτουργίες.

Επιπρόσθετα, τα νέα χαρακτηριστικά ActiveClutch επιτρέπουν χρήση του πεντάλ φρένου χωρίς να απαιτείται ο συμπλέκτης, και το καθιστούν ιδανικό για εμπρόσθια φόρτωση.

Στα νέα μοντέλα της σειράς από το 90C μέχρι και το 120 C, οι αγρότες θα έχουν στα χέρια τους ένα αυξημένο επίπεδο ελέγχου, αποτελεσματικότητας και άνεσης, ενώ θα επωφελούνται και από τεχνολογίες ακριβείας που παλαιότερα παρέχονταν μόνο σε μεγαλύτερες, πιο προηγμένες μηχανές της εταιρείας.

Η καμπίνα με έξι στύλους παρέχει καλύτερη ορατότητα, ενώ η επανατοποθετημένη εξάτμιση διατηρεί ανέπαφη την ανεμπόδιστη όραση που οι αγρότες έχουν «αγκαλιάσει» από τα μοντέλα των προηγούμενων χρόνων. Τα νέα φώτα LED διασφαλίζουν την καθαρή ορατότητα τόσο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσο και αργά την νύχτα, αλλά και σε μεγάλες διαδρομές μεταξύ χωραφιών.

Η αυξημένη χωρητικότητα ντίζελ 130 λίτρων επιτρέπει την λειτουργία του οχήματος για περισσότερη ώρα και το νέο σχέδιο του ντεπόζιτου συμβάλλει στην μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και η προσαρμοσμένη φωτεινότητα στην καμπίνα δημιουργούν την αίσθηση ενός καινοτόμου high-tec περιβάλλοντος αντάξιου της απόδοσης του.

Τόσο στα τυπικά όσο και στα προηγμένα πακέτα, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων τηλεματικής που παρέχουν πολλαπλά οφέλη, όπως εντοπισμό τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση της μηχανής και ανέπαφη μεταφορά αρχείων που καθιστούν εύκολη την πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα για την λειτουργία του οχήματος, τόσο εντός της καμπίνας όσο και στο κινητό του χειριστή.

Στις τεχνολογίες ακριβείας συμπεριλαμβάνεται και ένα σύστημα υδραυλικής αυτόματης πλοήγησης που τροφοδοτείται από την οθόνη Case IH Pro 1200 και τον δέκτη Case IH VectorPro, προσφέροντας ακρίβεια εκατοστού, μειώνοντας τις επικαλύψεις και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα, ακόμα και στα πιο περίπλοκα εδάφη.

Στα νέα μοντέλα εμπεριέχεται και μια σειρά συστημάτων αυτοματοποίησης των επαναλαμβανόμενων λειτουργιών που επιτρέπουν στους αγρότες να εστιάσουν περισσότερο στο χωράφι και λιγότερο στις ανάγκης προσαρμογής του οχήματος για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή.

Το αυτόματο PTO εμπλέκεται και απεμπλέκεται αυτόματα κατά τις στροφές του οχήματος μειώνοντας την ανάγκη χειροκίνητου χειρισμού. Σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κλείδωμα διαφορικού, που απεμπλέκει το εμπρόσθιο και το οπίσθιο διαφορικό όταν σηκώνεται το πίσω ανυψωτικό και τα ξανά εμπλέκει όταν αυτό κατεβαίνει, παρέχεται άψογη λειτουργία κατά την διάρκεια στροφών, μειώνοντας την διαταραχή του εδάφους από το όχημα και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Το νέο σχέδιο του μπροστινού PTO με υγρό συμπλέκτη συμβάλει με τη σειρά του σε μια πιο ήσυχη και αποτελεσματική λειτουργία.

Το μικτό βάρος των νέων Farmall C ανέρχεται στους 7 τόνους και η αυξημένη δυνατότητα του πίσω ανυψωτικού που πλέον μπορεί να σηκώνει βάρη έως και 4,7 τόνους επιτρέπουν την χρήση βαρέων εργαλείων χωρίς να διακυβεύεται η ευελιξία των οχημάτων. Παράλληλα, τα μεγαλύτερα πίσω ελαστικά βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πλοήγηση και την ώθηση αυξάνοντας τις αποδόσεις του χωραφιού.

Το πλήρες ευρωπαϊκό τους λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στην ΕΙΜΑ International στην Μπολόνια της Ιταλίας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 10 Νοεμβρίου. Φυσικά, στα μοντέλα της σειράς Farmall C θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις εντός του 2025.

Πληροφορίες από IVT International

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

To Τρακτέρ της Χρονιάς 2024, Landini Rex 4-080GT εν δράση σε ελληνικούς αμπελώνες

Το παγκόσµιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται. Και το ταξίδι για την Ελλάδα ξεκίνησε από την πανέµορφη περιοχή του Πύργου Τριφυλίας και στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines, που για πρώτη φορά το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου οι επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εµπειρία Landini REXperience, κατά την οποία φιλοξενήθηκε η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, και πρωταγωνίστησε το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic.

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη η νέα γενιά Quantum της Case

Στις σειρές Quantum V για αμπελώνες και Quantum F για δενδρώνες προστέθηκαν οι νέες σειρές Quantum CL για μικτές γραμμικές καλλιέργειες και Quantum N με τα στενά τρακτέρ, ενώ συνολικά η γκάμα αναβαθμίστηκε σε επίπεδο καμπίνας, κινητήρων, κιβωτίου και υδραυλικών.

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.