Η ολοκαίνουργια γενιά Fendt Vario 600 πάτησε Ελλάδα

Κοινοποίηση:

Στη Θεσσαλονίκη πραγµατοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη των νέων τρακτέρ Fendt Vario 600, Σειρά που ξεκινάει από τους 149 και φτάνει τους 209 ίππους, µε τις προπωλήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον να βαίνει αυξανόµενο.

Με έναν νέο ελκυστήρα µε compact σχεδιασµό και µε µεγάλη δύναµη, ικανό να εκτελέσει πολλές εργασίες στο χωράφι µε οικονοµία, άνεση κι ασφάλεια για το χειριστή, έρχεται η «Fendt» να καλύψει το κενό που υπήρχε στις µεσαίες κατηγορίες των µηχανηµάτων που κατασκευάζει.

Μια πρώτη γεύση από την καινούρια σειρά τρακτέρ της Fendt, η οποία περιλαµβάνει τα µοντέλα «614» έως και «620», πήραν από κοντά -εν αναµονή της έναρξης διάθεσής της και στην Ελλάδα από την άνοιξη του 2025- όσοι αγρότες που βρέθηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου, στις εγκαταστάσεις της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση για την επίσηµη παρουσίασή της.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί
το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Λύσεις εργοστασιακών προδιαγραφών προσφέρει η Fendt για τα τρακτέρ της

Με στόχο να ικανοποιούν τις πρόσθετες απαιτήσεις τους, οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ της Fendt μπορούν να ενσωματώσουν γνήσιο εξοπλισμό στα τρακτέρ τους, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο μοντέλο.

Landini Rex 4-080GT, Roboshift Dynamic: ∆ικαίως το Τρακτέρ της Χρονιάς 2024

Απόλυτος πρωταγωνιστής του REXperience tour που έκανε στάση στην Ελλάδα, ήταν το Landini Rex 4-080GT, Roboshift Dynamic. Το profi βρέθηκε στον Πύργο Τριφυλίας που πραγµατοποιήθηκε το διεθνούς κύρους event που διοργάνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος.

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την παρουσιάση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα

Η K. Κουιμτζής Α.Ε. διοργανώνει δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την αποκλειστική παρουσίαση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ. και η δεύτερη εκδήλωση, θα ακολουθήσει μία εβδομάδα αργότερα στην Λάρισα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ.