Νέο τρακτέρ Zetor Major CL 75 ίππων µε υψηλή αντοχή και µεγάλη διάρκεια ζωής

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Τα Major CL είναι εξοπλισµένα µε ένα πλήρως συγχρονισµένο κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων µε αναστροφή και τρεις περιοχές ταχυτήτων.

Οικονοµικά στην κατανάλωση καυσίµου και µε πολύ υψηλές αντοχές ανεξάρτητα τις συνθήκες εργασιών, τα νέα Zetor Major CL Stage V σχεδιάστηκαν για να έχουν τον καλύτερο συνδυασµό βάρους και απόδοσης κινητήρα. Με την ενσωμάτωση του πλήρως συγχρονισµένου κιβωτίου ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων έρχεται η ιδανική κλιµάκωση των διαθέσιµων ταχυτήτων, για να διατηρείται ο κινητήρας στη βέλτιστη ταχύτητα τόσο κατά την εργασία στο χωράφι όσο και κατά τη µεταφορά, µειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίµου.

Αξιόπιστη λειτουργία

Τα µηχανικά ρυθµιζόµενα υδραυλικά συστήµατα λειτουργούν αξιόπιστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πλεονεκτήµατα:

• Μέγιστη δύναµη ανύψωσης 18kN.

• Οµαλή ρύθµιση καθόδου.

• Απλός και ασφαλής χειρισµός πρόσθετου εξοπλισµού.

• Γρήγορη σύζευξη.

• Λειτουργία υδραυλικού κλειδώµατος κατά τη µεταφορά εργαλείων.

Mε χαµηλή κατανάλωση

Το Ζetor Major είναι σε θέση να αξιοποιήσει πλήρως την ισχύ του χάρη στον καλύτερο δυνατό συνδυασµό απόδοσης και βάρους του κινητήρα. Ο κινητήρας είναι εξαιρετικός χάρη στη χαµηλή κατανάλωση καυσίµου, την υψηλή αξιοπιστία και την απλή κατασκευή του. O τετρακύλινδρος κινητήρας 2,9 λίτρων ανάφλεξης µε συµπίεση µε άµεσο ψεκασµό καυσίµου Common Rail έχει ισχύς 75,3 ίππων. Η βελτιστοποιηµένη καύση του κινητήρα οδηγεί σε χαµηλότερο θερµικό φορτίο, χαµηλότερη κατανάλωση και υψηλότερη ελκτική ισχύ.

Άνεση για οποιαδήποτε χρήση

Η καµπίνα έχει σχεδιαστεί µε γνώµονα την πρακτική χρήση. Ο άφθονος χώρος και τα εργονοµικά σχεδιασµένα χειριστήρια διευκολύνουν την εργασία του χειριστή του τρακτέρ. Οι πόρτες του πλαισίου καµπίνας της Sixpillar ανοίγουν σε ευρεία γωνία καθιστώντας την είσοδο άνετη χωρίς περιορισµούς. Οι στενές κολόνες επιτρέπουν πολύ καλή πανοραµική θέα γύρω από την καµπίνα και του εµπρόσθιου φορτωτή. Οι πελάτες µπορούν να επιλέξουν µεταξύ δύο επιλογών καµπίνας: STANDARD και PLUS.

Τα µηχανήµατα Zetor διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Η ∆ήµητρα» ΑΕ (τηλ. 210/5155777)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών

Παγκόσμια πρεμιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές John Deere Τ5/T6

Οι δύο νέες σειρές εκτείνονται σε 8 συνολικά μοντέλα με ισχύ από 305 έως 466 ίππους, διαθέτουν υπερσύγχρονη καμπίνα από την X9 και πλήθος τεχνολογιών ακριβείας αναφορικά με τη συγκομιδή και άνεση του χειριστή.