Ανανέωση για τα μπροστινά κοπτικά της Pöttinger με το νέο Eurocat F

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Άλλο ένα μηχάνημα χορτονομής από όσα η Pöttinger λανσάρει αυτές τις ημέρες είναι το Eurocat F, μια μπροστινή χορτοκοπτική μονάδα τυμπάνου με πλάτος εργασίας από 2,7 και 3,5 μέτρα.

Η Pöttinger αναβαθμίζει την εκτεταμένη γκάμα χλοοκοπτικών μηχανημάτων της για τη νέα σεζόν και πρόσθεσε νέα μοντέλα. Σε αυτό το πλαίσιο, έκανε και ορισμένες αλλαγές στα χλοοκοπτικά με τύμπανο Eurocat F, προσφέροντας ομαλή λειτουργία και μια συνολικά προσιτή λύση. Τα πλάτη εργασίας των νέων μοντέλων είναι 2,70 και 3,05 μέτρα.

Η σειρά Eurocat F φημίζεται για τον ιδανικό συνδυασμό χαμηλού βάρους και σταθερότητας. Η κοντή κεφαλή με σύνδεση τριών σημείων φέρνει το κέντρο βάρους κοντά στο τρακτέρ και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ελαφριά τρακτέρ. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε πλαγιές, το χλοοκοπτικό επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά οδήγησης, λέει η κατασκευάστρια.

Καλύτερη ποιότητα κοπής

Τέσσερα τύμπανα κοπής ίσου μεγέθους εγγυώνται καλύτερα αποτελέσματα εργασίας σε όλες τις συνθήκες. Η περιφέρεια της λεπίδας είναι ίδια και για τα τέσσερα τύμπανα, γεγονός που εξασφαλίζει καθαρή και ομοιόμορφη κοπή, ενώ Τα μεγάλα τύμπανα στο κέντρο επιτρέπουν υψηλή απόδοση. Επιπλέον, τα δύο κεντρικά έχουν στενότερο λαιμό, ο οποίος αυξάνει περαιτέρω την απόσταση και, σημειωτέον, κάθε τύμπανο στηρίζεται στο έδαφος με την ίδια επιφάνεια επαφής.

Η ομοιόμορφα κατανεμημένη πίεση επαφής εξασφαλίζει βέλτιστη παρακολούθηση του εδάφους όπως είναι φυσικό. Τώρα, οι σφαιρικοί σύνδεσμοι στους βραχίονες σύνδεσης της μονάδας κοπής εγγυώνται ελευθερία κινήσεων και έτσι το εύρος ταλάντωσης +/- 8 μοιρών επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να γλιστρά πάνω σε όλες τις ανωμαλίες του εδάφους.

Η ανακούφιση του χλοοκοπτικού γίνεται είτε μέσω της ανακούφισης του εργαλείου είτε προαιρετικά μέσω δύο ισχυρών ελατηρίων τάσης – μεταξύ της κεφαλής του χλοοκοπτικού και της κονσόλας του τρακτέρ. Βολικό και φιλικό προς το χρήστη Η αδιαβάθμητη ρύθμιση του ύψους κοπής PLUS προσφέρει ευκολία με την έννοια ότι το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί κεντρικά και για τα τέσσερα τύμπανα από 40 έως 65 χλστ.

Τα πλευρικά προστατευτικά αναδιπλώνονται για ασφαλή οδική μεταφορά, προαιρετικά και υδραυλικά. Η γενναιόδωρη αναδίπλωση των προστατευτικών εξασφαλίζει τη βέλτιστη προσβασιμότητα στα τύμπανα κοπής, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό και τη γρήγορη αλλαγή των λεπίδων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.