New Holland: Επέκταση της γκάμα αρθρωτών φορτωτών με τα ML35T και ML50T

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Στόχος της New Holland με τα δύο νέα μοντέλα είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες μηχανήματα με μικρές διαστάσεις, μεγάλη αυτονομία και τηλεσκοπική εμβέλεια που «μπαίνει» στα μεγαλύτερα χωράφια.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Η New Holland Construction επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο με μικρούς αρθρωτούς φορτωτές. Παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα που εντάσσονται στη γκάμα SAL της New Holland Construction – τα ML35T και ML50T – και θα είναι εμπορικά διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2024. Τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους χειριστές πρόσθετη εμβέλεια και ύψος άρθρωσης όταν απαιτείται φόρτωση ή μετακίνηση υλικών.

Ελαφριά και ταυτόχρονα ισχυρά, τα τηλεσκοπικά SAL προσφέρουν αυξημένη απόδοση και ευελιξία, καθιστώντας τα απαραίτητο εργαλείο για κατασκευαστικές εργασίες όλων των μεγεθών. Με τον συμπαγή σχεδιασμό τους, τη χαμηλή απόσταση από το έδαφος και την ισορροπημένη κατανομή βάρους, τα μηχανήματα επιτρέπουν στους χειριστές να περιηγηθούν σε στενούς χώρους και να ελαχιστοποιήσουν τις διαταραχές του εδάφους.

Η ευέλικτη φύση αυτών των βραχιόνων επιτρέπει στα μηχανήματα να αναδιπλώνονται και να επεκτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες, για να χειρίζονται καλύτερα εργασίες με διάφορες ανάγκες ύψους. Με την αυξημένη επιμήκυνση του βραχίονα, τα μοντέλα αυτά υπερέχουν σε χώρους με περιορισμένο χώρο, παρέχοντας μέγιστη οριζόντια και κατακόρυφη εμβέλεια. Οι χειριστές επωφελούνται επίσης από την ικανότητα του τηλεσκοπικού βραχίονα να ελίσσεται και να χειρίζεται αβίαστα υλικά σε μεγάλα ύψη, όπως η φόρτωση υπολειμμάτων σκυροδέματος πάνω από τα πλαϊνά των κιβωτίων των απορριμματοφόρων.

Με 65 και 74 ίππους πλαισιωμένους από ένα ανθεκτικό πακέτο

Εξοπλισμένα με ισχυρό κινητήρα Stage V, ML35T και ML50T παρέχουν μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα με 65 ίππους και 74 ίππους, αντίστοιχα. «Με χαλύβδινες πλάκες και ενισχυμένους βραχίονες, κάθε εξάρτημα είναι κατασκευασμένο για ανθεκτικότητα ώστε να ελαχιστοποιείται η φθορά και το πιθανό ράγισμα των πλαστικών όπως παρατηρείται σε άλλα μηχανήματα», τονίζει η New Holland.

Ασφάλεια στο εργοτάξιο και άνεση του χειριστή

Τα μοντέλα ML35T και ML50T SAL έχουν σχεδιαστεί με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης ROPS (Roll-Over Protective Structure) και FOPS (Falling Object Protective Structure). Αυτές οι πιστοποιήσεις διασφαλίζουν την προστασία των χειριστών σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχοντας ηρεμία, ανεξάρτητα από την εργασία. Περιλαμβάνονται επίσης στρατηγικά τοποθετημένα εξωτερικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως εφεδρικοί συναγερμοί, περιστρεφόμενοι φάροι, κιτ φωτισμού δρόμου και φώτα LED για να βελτιωθεί η ορατότητα στο εργοτάξιο.

Για την άνεση του χειριστή, η πίσω θέση άρθρωσης τοποθετεί τον χειριστή προς το μπροστινό τμήμα του μηχανήματος, προσφέροντας πρακτικά μια πιο εργονομική και προσβάσιμη καμπίνα. Αυτή η διαμόρφωση επιτρέπει στους χειριστές να ελίσσονται πιο κοντά στους τοίχους σε στενούς χώρους χωρίς τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Ο σχεδιασμός οπίσθιας άρθρωσης συμβάλλει επίσης σε μεγαλύτερη σταθερότητα της καμπίνας με την προσθήκη μηδενικής ταλάντωσής της, ένα χαρακτηριστικό μοναδικό για τα μοντέλα SAL στο χαρτοφυλάκιο της New Holland Construction. Το ML50T προσφέρει έναν μπροστινό αρθρωτό σύνδεσμο ταλάντωσης που επιτρέπει στον μπροστινό άξονα να κινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω ανεξάρτητα από τον πίσω άξονα. Αυτό ενισχύει τη σταθερότητα, διατηρώντας και τους τέσσερις τροχούς σε επαφή με το έδαφος ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος, μειώνοντας τον κίνδυνο ανατροπής. Με ένα κλιματιζόμενο περιβάλλον και ρυθμιζόμενα καθίσματα στα ML35T και ML50 SAL, η άνεση του χειριστή βελτιστοποιείται και η κόπωση ελαχιστοποιείται, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα

Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.