Με νέο κιβώτιο και ενσωµάτωση AutoTrac τα John Deere 5M

Κοινοποίηση:

Λειτουργίες AutoTrac, ένα νέο µοντέλο 135 ίππων και νέα κιβώτια PowrQuad PLUS και Powr8 συνθέτουν, µεταξύ άλλων, την αναβαθµισµένη γκάµα των δηµοφιλών για πεδίο και δρόµο John Deere 5M.

∆ιαθέσιµο µε νέα κιβώτια ταχυτήτων και ενσωµατωµένες λειτουργίες AutoTrac στο ταµπλό, το νέο John Deere 5M ταιριάζει καλύτερα στο χωράφι, στην αυλή και στο δρόµο. Το µοντέλο 5M 130, που προστέθηκε στη σειρά, διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της ανώτερης κατηγορίας ισχύος µε µέγιστη ισχύ έως 135 ίππους.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Εξοπλισμός αμπελουργίας για όλα τα στάδια και κάθε ανάγκη στην Ελλάδα από την Pellenc

Μία πλήρη γκάμα αμπελουργικού εξοπλισμού όπως αποφυλλωτές, κορφολογητές και δετικά Pellenc διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης. Αποφυλλωτής μισής σειράς Soft Touch Με

Ιδανικός συνεργάτης για τον κτηνοτρόφο το John Deere 6120M

Τι κάνεις όταν από τα 800 αιγοπρόβατα, επιβιώνουν µόνο τα 50 ύστερα από µία βιβλική καταστροφή; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ζευγάρι νεαρών κτηνοτρόφων που ξέρουν ότι µε δυνατές συνεργασίες όπως αυτή µε την Agrotech S.A η πρόοδος γίνεται µονόδροµος.

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.