Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Κοινοποίηση:

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Από την κατασκευή του, ένα τρακτέρ Lamborghini έχει τόσο μοναδική εμφάνιση που δεν θα μπορούσε ποτέ να ταυτιστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα Lamborghini. Αυτή την αρχή ακολούθησε η Lamborghini Trattori για την εξέλιξη του νέου Spark R, με αποτέλεσμα την κατασκευή 3 μοντέλων από 120 έως 143 ίππων.

Το νέο Spark R προσφέρεται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα FARMotion 45 ULTRA STAGE V, ένα κινητήρα υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας και ελάχιστης συντήρησης. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail, εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και υψηλή απόδοση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές.

Σύστημα Μετάδοσης

Η νέα σειρά Spark R είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:

-Powershift: Αποτελεί ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων, υψηλής ακρίβειας. Η βασική έκδοση φέρει το μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων με 2 ή 3 Powershift και 2 έως 4 βαθμίδες και λειτουργία αυτόματης αλλαγής βαθμίδας Powershift

-RVshift: Υψηλή τεχνολογία μέσω ενός απλού joystick. Το κιβώτιο ταχυτήτων RVshift προσφέρεται με 20 ταχύτητες εμπρός + 16 πίσω.

-VRT: Συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων για ασυναγώνιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η μετάδοση VRT συνδυάζει τη τεχνολογία αιχμής με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Υδραυλικό σύστημα και PTO

Το υδραυλικό σύστημα με αντλία Load Sensing 120 λ./λ. είναι ικανό να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις παροχής λαδιού.

Ο πίσω δυναμοδότης στη βασική έκδοση προσφέρεται με διάφορους συνδυασμούς ταχυτήτων στροφών: PTO 540, 540ECO, 1000 και 1000ECO.

Νέα καμπίνα Top Vision

Ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον εργασίας κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική.

Η καμπίνα διαθέτει ασυναγώνιστη ορατότητα, η ανάρτηση Hydro Silent-Block στο βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία και αποσβένει τους κραδασμούς, ενώ η μηχανική ανάρτηση καμπίνας ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε άλλο επίπεδο. Η ανάρτηση του εμπρόσθιου άξονα είναι επίσης διαθέσιμη και εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση στο χωράφι αλλά και στο δρόμο.

Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Η ∆ήμητρα» ΑΕ (τηλ. 210/5155777)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα