Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Κοινοποίηση:

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Από την κατασκευή του, ένα τρακτέρ Lamborghini έχει τόσο μοναδική εμφάνιση που δεν θα μπορούσε ποτέ να ταυτιστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα Lamborghini. Αυτή την αρχή ακολούθησε η Lamborghini Trattori για την εξέλιξη του νέου Spark R, με αποτέλεσμα την κατασκευή 3 μοντέλων από 120 έως 143 ίππων.

Το νέο Spark R προσφέρεται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα FARMotion 45 ULTRA STAGE V, ένα κινητήρα υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας και ελάχιστης συντήρησης. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail, εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και υψηλή απόδοση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές.

Σύστημα Μετάδοσης

Η νέα σειρά Spark R είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:

-Powershift: Αποτελεί ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων, υψηλής ακρίβειας. Η βασική έκδοση φέρει το μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων με 2 ή 3 Powershift και 2 έως 4 βαθμίδες και λειτουργία αυτόματης αλλαγής βαθμίδας Powershift

-RVshift: Υψηλή τεχνολογία μέσω ενός απλού joystick. Το κιβώτιο ταχυτήτων RVshift προσφέρεται με 20 ταχύτητες εμπρός + 16 πίσω.

-VRT: Συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων για ασυναγώνιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η μετάδοση VRT συνδυάζει τη τεχνολογία αιχμής με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Υδραυλικό σύστημα και PTO

Το υδραυλικό σύστημα με αντλία Load Sensing 120 λ./λ. είναι ικανό να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις παροχής λαδιού.

Ο πίσω δυναμοδότης στη βασική έκδοση προσφέρεται με διάφορους συνδυασμούς ταχυτήτων στροφών: PTO 540, 540ECO, 1000 και 1000ECO.

Νέα καμπίνα Top Vision

Ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον εργασίας κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική.

Η καμπίνα διαθέτει ασυναγώνιστη ορατότητα, η ανάρτηση Hydro Silent-Block στο βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία και αποσβένει τους κραδασμούς, ενώ η μηχανική ανάρτηση καμπίνας ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε άλλο επίπεδο. Η ανάρτηση του εμπρόσθιου άξονα είναι επίσης διαθέσιμη και εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση στο χωράφι αλλά και στο δρόμο.

Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Η ∆ήμητρα» ΑΕ (τηλ. 210/5155777)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με μεταβαλλόμενο κιβώτιο και 5 ολοκαίνουργια μοντέλα λανσάρεται η σειρά Deutz-Fahr 6 TTV

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καμπίνας και πέντε ολοκαίνουργια μοντέλα περιελάμβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων που εξοπλίζεται με τους δοκιμασμένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.