Το βραβευμένο McCormick Χ6.4 ξεχωρίζει στο ανοιχτό πεδίο αλλά και το στάβλο

Κοινοποίηση:

Ευελιξία, απόδοση και τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις που ορίστηκαν ως γνώµονας από την McCormick για να αναπτύξει τη νέα σειρά X6.4 P6 Drive Stage V, σχεδιασµένη για εργασίες ανοιχτού πεδίου και περιβόλου.

H νέα προσθήκη στην οικογένεια τρακτέρ McCormick είναι η σειρά X6.4 P6-Drive Stage V, τρακτέρ τα οποία είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα για εκείνους που αναζητούν την απόδοση, την ευελιξία και την άνεση. Τα τρακτέρ της σειράς είναι ιδανικά για ανοικτές καλλιέργειες αλλά και γενικές εργασίες όπως εργασίες χορτοκοπής, χαρτοδεσίας, εργασίες µε φορτωτή κ.ά.

Σχεδιασµός, εργονοµία, άνεση και τεχνολογία που εφαρµόζεται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς X6.4 P6-Drive µοντέλα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη στο χωράφι και στο αγρόκτηµα. Επίσης, είναι ο λόγος που η συγκεκριµένη σειρά τρακτέρ κέρδισε το βραβείο Tractor of the Year 2023 (Τρακτέρ της Χρονιάς). Μια επιβράβευση της ποιότητας κατασκευής, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Εξοπλισμός αμπελουργίας για όλα τα στάδια και κάθε ανάγκη στην Ελλάδα από την Pellenc

Μία πλήρη γκάμα αμπελουργικού εξοπλισμού όπως αποφυλλωτές, κορφολογητές και δετικά Pellenc διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης. Αποφυλλωτής μισής σειράς Soft Touch Με

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.