Το βραβευμένο McCormick Χ6.4 ξεχωρίζει στο ανοιχτό πεδίο αλλά και το στάβλο

Κοινοποίηση:

Ευελιξία, απόδοση και τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις που ορίστηκαν ως γνώµονας από την McCormick για να αναπτύξει τη νέα σειρά X6.4 P6 Drive Stage V, σχεδιασµένη για εργασίες ανοιχτού πεδίου και περιβόλου.

H νέα προσθήκη στην οικογένεια τρακτέρ McCormick είναι η σειρά X6.4 P6-Drive Stage V, τρακτέρ τα οποία είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα για εκείνους που αναζητούν την απόδοση, την ευελιξία και την άνεση. Τα τρακτέρ της σειράς είναι ιδανικά για ανοικτές καλλιέργειες αλλά και γενικές εργασίες όπως εργασίες χορτοκοπής, χαρτοδεσίας, εργασίες µε φορτωτή κ.ά.

Σχεδιασµός, εργονοµία, άνεση και τεχνολογία που εφαρµόζεται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς X6.4 P6-Drive µοντέλα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη στο χωράφι και στο αγρόκτηµα. Επίσης, είναι ο λόγος που η συγκεκριµένη σειρά τρακτέρ κέρδισε το βραβείο Tractor of the Year 2023 (Τρακτέρ της Χρονιάς). Μια επιβράβευση της ποιότητας κατασκευής, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με διπλό ρότορα, ειδικά ραντάρ και μηδενικές απώλειες πεδίου έρχεται το Case IH AF11

Η Case IH λανσάρει, αρχικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής τη θεριζοαλωνιστική μηχανή AF11, μια μονάδα επανασχεδιασμένη από την αρχή για να μεγιστοποιήσει το χρόνο στο χωράφι με περισσότερη παραγωγικότητα και όλα τα καινοτόμα συστήμα να συνδράμουν προς όφελος του παραγωγού.