Το βραβευμένο McCormick Χ6.4 ξεχωρίζει στο ανοιχτό πεδίο αλλά και το στάβλο

Κοινοποίηση:

Ευελιξία, απόδοση και τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις που ορίστηκαν ως γνώµονας από την McCormick για να αναπτύξει τη νέα σειρά X6.4 P6 Drive Stage V, σχεδιασµένη για εργασίες ανοιχτού πεδίου και περιβόλου.

H νέα προσθήκη στην οικογένεια τρακτέρ McCormick είναι η σειρά X6.4 P6-Drive Stage V, τρακτέρ τα οποία είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα για εκείνους που αναζητούν την απόδοση, την ευελιξία και την άνεση. Τα τρακτέρ της σειράς είναι ιδανικά για ανοικτές καλλιέργειες αλλά και γενικές εργασίες όπως εργασίες χορτοκοπής, χαρτοδεσίας, εργασίες µε φορτωτή κ.ά.

Σχεδιασµός, εργονοµία, άνεση και τεχνολογία που εφαρµόζεται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς X6.4 P6-Drive µοντέλα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη στο χωράφι και στο αγρόκτηµα. Επίσης, είναι ο λόγος που η συγκεκριµένη σειρά τρακτέρ κέρδισε το βραβείο Tractor of the Year 2023 (Τρακτέρ της Χρονιάς). Μια επιβράβευση της ποιότητας κατασκευής, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Αυτόνομα μηχανήματα New Holland με AI και υπογραφή της καινοτόμου Bluewhite

New Holland και η Bluewhite ανακοίνωσαν μια πολυεπίπεδη συνεργασία για τη συνεργασία στη διανομή, την κατασκευή και την ενσωμάτωση των αυτόνομων λύσεων της Bluewhite για τα τρακτέρ της New Holland στη Βόρεια Αμερική.