Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Κοινοποίηση:

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι ειδικά σχεδιασµένο µε συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετική οδηγική συµπεριφορά και ασφάλεια λειτουργίας.

Παρελκόµενα στο κέντρο του τρακτέρ

Η δυνατότητα τοποθέτησης εξοπλισµού κεντρικά του τρακτέρ επιτυγχάνεται χάρη στη στενή διαµόρφωση αυτού του µοντέλου, ιδανικό για εργασίες σε αµπελώνες γραµµικούς. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω και 5 στο κέντρο).

Καινοτόµα τεχνολογία σχεδιασµού

Το Tony V είναι εξοπλισµένο µε ηλεκτρονικά συστήµατα που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν την εργασία στον αµπελώνα.

Προορίζονται για χειριστές που πρέπει να εργαστούν µε συνδυασµό διαφορετικών εργαλείων ταυτόχρονα. Η άνετη εργασία διασφαλίζεται από το ευρύχωρο κάθισµα οδηγού που διαθέτει εργονοµικά τοποθετηµένα χειριστήρια. Επιπλέον, η ευελιξία του τρακτέρ διασφαλίζεται από τη δυνατότητα εφαρµογής εργαλείων πίσω, εµπρός και στην µέση του τρακτέρ.

Καµπίνα AIR V

Το Tony V διατίθεται αποκλειστικά µε την καµπίνα AIR V. Το χαµηλό κέντρο βάρους και ο χαµηλός κεντρικός θόλος εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση του χειριστή στο όχηµα και ένα άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον . Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η ορατότητα στο πίσω παρελκόµενο είναι άµεση, κάνοντας έτσι τον χειριστή να νιώθει σαν να κάθετε ακριβώς «από πάνω» του.

Η µικρότερη διάµετρος των µπροστινών τροχών προσφέρει γωνία διεύθυνσης 55°, µε αποτέλεσµα πολύ κλειστές στροφές. Τα Tony διατίθενται µε δύο κινητήρες Deutz, άµεσου ψεκασµού, Common Rail, 4 κυλίνδρων, 16 βαλβίδων, 2924 cc turbo diesel µε ενδιάµεσο ψυγείο. Και για τις δύο εκδόσεις οι διαστάσεις παραµένουν συµπαγείς, µε ελάχιστο πλάτος µόλις 980 mm.

• Tony 8700 V > Μεγίστη ισχύς 75hp στις 2000 σ.α.λ. , ροπή 375 Nm / 1400 σ.α.λ.

• Tony 11700 V > Μεγίστη ισχύς 110hp στις 2000 σ.α.λ., ροπή 420 Nm / 1600 σ.α.λ. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω, 5 στο κέντρο).

Τα µηχανήµατα της Antonio Carraro προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ (τηλ. 2310/723793)

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μείωση στην ευρωπαϊκή αγορά εξοπλισμού για αροτραίες και φυτοπροστασία το 2023

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες που συνέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωση Γεωργικών Μηχανημάτων – CEMA, ο όγκος της αγοράς για εξοπλισμό αροτραίας γεωργίας και φυτοπροστασίας ανέρχεται σε 4,70 δις. ευρώ το 2023.

Προτεινόμενα

Σε ανοικτή επικοινωνία με τον χειριστή οι καμπίνες του μέλλοντος από την Claas

Η εταιρεία σχεδιάζει την καμπίνα του μέλλοντος για τρακτέρ και μηχανήματα συγκομιδής όπως αποδεικνύεται από τα πρότζεκτ που παρουσιάστηκαν στην Agritechnica 2023, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Καινοτομίας, Cab 4.0 και Cab10 Future, δύο προοπτικές για το πώς θα εργάζονται οι άνθρωποι στην ύπαιθρο αύριο.