John Deere 6M: Πρώτες πληροφορίες εν αναμονή 17 νέων μοντέλων στις 25 Ιουνίου

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η John Deere προγραμματίζει την επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων 6M στις 25 Ιουνίου 2024, ωστόσο το profi ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ένα από τα μοντέλα που αναμένονται.

Η μεγάλη παρουσία της John Deere στην βρετανική έκθεση μηχανημάτων Cereals έκρυβε μια έκπληξη, την παρουσίαση της διευρυμένης σειράς 6M, που η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει πλήρως στις 25 Ιουνίου. Ένα από τα μοντέλα που εκτέθηκαν ήταν το 6M 185.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Οι πληροφορίες που είναι ήδη γνωστές αναφέρονται σε μια αναβαθμισμένη σειρά, η οποία θα εκτείνεται σε 17 μοντέλα από 95 έως και 275 ίππους και αυτό σημαίνει πως η εταιρεία στοχεύει πράγματι στη διεύρυνση της σειράς, ειδικά στην κατηγορία μεσαίας ισχύος.

Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται προαιρετικά με το κιβώτιο ταχυτήτων John Deere AutoPowr CVT (50 χλμ./ώρα), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά. Παράλληλα, τα τρακτέρ θα μπορούν να εξοπλιστούν με τα κιβώτια ταχυτήτων PowrQuad, AutoQuad και CommandQuad. Συνολικά, για τη σειρά 6M θα διατίθεται μια απλοποιημένη εκδοχή του CommandArm.

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με τις λεπτές γωνιακές κολώνες που τοποθετούνται επίσης σε μεγαλύτερες σειρές και θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Η νέα σειρά 6M δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να εξοπλίσουν ένα τρακτέρ που προηγουμένως θεωρούνταν βασικό όχημα με σύγχρονες λειτουργίες, με την οθόνη G5 να είναι και αυτή διαθέσιμη στη λίστα των προαιρετικών επιλογών.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ο αντιστρεπτός ανεμιστήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στις μεγαλύτερες κατηγορίες ισχύος και στο 6R. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2025.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Με λεωφορεία νέας γενιάς κινητήρων CNG της IVECO ανανεώνεται ο στόλος της Αθήνας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επέλεξε την IVECO BUS και το μοντέλο URBANWAY CNG με αρθρωτό σύστημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και είναι συμβατό με βιομεθάνιο. Η παράδοση των 100 λεωφορείων νέας γενιάς URBANWAY CNG θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ανανέωση του στόλου της Αθήνας.

Ιδανικός συνεργάτης για τον κτηνοτρόφο το John Deere 6120M

Τι κάνεις όταν από τα 800 αιγοπρόβατα, επιβιώνουν µόνο τα 50 ύστερα από µία βιβλική καταστροφή; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ζευγάρι νεαρών κτηνοτρόφων που ξέρουν ότι µε δυνατές συνεργασίες όπως αυτή µε την Agrotech S.A η πρόοδος γίνεται µονόδροµος.

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.