Ιδανικά για μικρομεσαίες μονάδες τα 9 νέα μοντέλα τρακτέρ Claas

Κοινοποίηση:

H Claas παρουσιάζει τρεις νέες σειρές τρακτέρ που εκτείνονται σε 9 µοντέλα 75 έως 103 ίππων. Στόχος η ανταπόκριση στις ανάγκες µικτών και ειδικών εκµεταλλεύσεων καθώς και µικρών πεδίων

Με το σύνθηµα «Get more together», η Claas ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές µοντέλων που περιλαµβάνουν εννέα συµπαγή τρακτέρ από 75 έως 103 ίππους, στοχεύοντας στο τµήµα των πελατών µε µικρές εκµεταλλεύσεις και εξειδικευµένες καλλιέργειες. Πρόκειται για τις Σειρές Elios 200, Elios 300 και Axos 200, οι οποίες προσφέρουν ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται µε την απόδοση, τη µετάδοση ισχύος, την άνεση και το ωφέλιµο φορτίο για να ταιριάζουν σε διαφορετικές προδιαγραφές πελατών και πεδία εφαρµογής.

Η µέγιστη ισχύς κυµαίνεται από 75 έως 103 ίππους, από πλήρως µηχανικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων έως κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων µε σύστηµα Power Shift µε REVERSHIFT και TWINSHIFT, από πίσω τροχούς 30 ιντσών έως µεγάλους τροχούς 34 ιντσών, από µικτό βάρος οχήµατος 5,1 έως 6,0 τόνους και από καµπίνα µε τούνελ έως µια άνετη καµπίνα µε επίπεδο δάπεδο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από τη γαλλική Seederal το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ενισχύεται η αγορά τρακτέρ από την αναπροσαρμογή των Σχεδίων Βελτίωσης

Αναπροσαρμογή Σχεδίων Βελτίωσης και μετατόπιση του κέντρου βάρους από άλλες δράσεις στην αγορά τρακτέρ, φέρνει η κατάργηση των βάσεων (μόρια) στη Θεσσαλία και τον Έβρο, γεγονός το οποίο αποτιμάται θετικά από τους ντόπιους εισαγωγείς που προσβλέπουν σε «ζεστή» αγορά και τον επόμενο χρόνο.