Ιδανικά για μικρομεσαίες μονάδες τα 9 νέα μοντέλα τρακτέρ Claas

Κοινοποίηση:

H Claas παρουσιάζει τρεις νέες σειρές τρακτέρ που εκτείνονται σε 9 µοντέλα 75 έως 103 ίππων. Στόχος η ανταπόκριση στις ανάγκες µικτών και ειδικών εκµεταλλεύσεων καθώς και µικρών πεδίων

Με το σύνθηµα «Get more together», η Claas ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές µοντέλων που περιλαµβάνουν εννέα συµπαγή τρακτέρ από 75 έως 103 ίππους, στοχεύοντας στο τµήµα των πελατών µε µικρές εκµεταλλεύσεις και εξειδικευµένες καλλιέργειες. Πρόκειται για τις Σειρές Elios 200, Elios 300 και Axos 200, οι οποίες προσφέρουν ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται µε την απόδοση, τη µετάδοση ισχύος, την άνεση και το ωφέλιµο φορτίο για να ταιριάζουν σε διαφορετικές προδιαγραφές πελατών και πεδία εφαρµογής.

Η µέγιστη ισχύς κυµαίνεται από 75 έως 103 ίππους, από πλήρως µηχανικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων έως κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων µε σύστηµα Power Shift µε REVERSHIFT και TWINSHIFT, από πίσω τροχούς 30 ιντσών έως µεγάλους τροχούς 34 ιντσών, από µικτό βάρος οχήµατος 5,1 έως 6,0 τόνους και από καµπίνα µε τούνελ έως µια άνετη καµπίνα µε επίπεδο δάπεδο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με λεωφορεία νέας γενιάς κινητήρων CNG της IVECO ανανεώνεται ο στόλος της Αθήνας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επέλεξε την IVECO BUS και το μοντέλο URBANWAY CNG με αρθρωτό σύστημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και είναι συμβατό με βιομεθάνιο. Η παράδοση των 100 λεωφορείων νέας γενιάς URBANWAY CNG θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ανανέωση του στόλου της Αθήνας.