Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Κοινοποίηση:

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα αυτοµατισµού.

Απλότητα, τεχνολογίας και προσαρµοστικότητα είναι οι αρχές που θέλει να συνεχίσει να πρεσβεύει η Massey Ferguson, ακόµα και τώρα, µε τη σειρά 9S, ένα από τα πιο σύγχρονα τρακτέρ της αγοράς. Με το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και προηγµένης τεχνολογίας, η σειρά MF 9S, η οποία περιλαµβάνει έξι µοντέλα µε ισχύ από 285 έως 425 ίππων. θέτει νέα πρότυπα µε τη σχεδίαση Protect-U που προσφέρει απαράµιλλη άνεση. Προσφέρει επίσης σε µεγαλύτερους αγρότες, επαγγελµατίες χρήστες και εργολάβους, ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου.

Ισχύς κινητήρα Stage V

Η ισχύς για όλα τα µοντέλα MF 9S παρέχεται από τον δοκιµασµένο 6κύλινδρο κινητήρα AGCO Power 8,4 λίτρων. Το Engine Power Management (EPM) αυξάνει τη ροπή έως και 1.750Nm και παράγει έως και 30 ίππους επιπλέον ισχύ σε ταχύτητες άνω των 15 km/h για PTO και υδραυλικές εφαρµογές σε όλα τα µοντέλα (εκτός από το MF 9S.425).

Ο κινητήρας συµµορφώνεται µε τους κανονισµούς εκποµπών ρύπων Stage V χρησιµοποιώντας µια απλοποιηµένη έκδοση του γνωστού συστήµατος All-In-One, το οποίο δεν χρησιµοποιεί πλέον βαλβίδα EGR. Αντ’ αυτού, χρησιµοποιεί ένα νέο, απλό σύστηµα υπερπλήρωσης, µε ένα µόνο, προηγµένο τούρµπο. Αυτές οι αναβαθµίσεις αυξάνουν σηµαντικά την αξιοπιστία και µειώνουν το κόστος συντήρησης.

Για να παρέχει άφθονη χωρητικότητα για πολλές ηµέρες εργασίας, χωρίς την ανάγκη για ανεφοδιασµό, υπάρχει ένα κατά 10% µεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίµου 660 λίτρων, καθώς και ένα ρεζερβουάρ AdBlue 68 λίτρων. Ο κινητήρας έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί µε καύσιµο HVO, για να παρέχει πιο βιώσιµες λειτουργίες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Επέκταση γκάμας τρακτέρ με τρία νέα «Utility» μοντέλα ανακοινώνει η Bobcat

Η εταιρεία Bobcat Company επεκτείνει τη σειρά τρακτέρ της με την παρουσίαση τριών τρακτέρ. Τα Bobcat UT6066, UT6566 και UT6573 είναι κατασκευασμένα για εργασίες βαρέως τύπου, ενώ διευκολύνουν τους χειριστές όλων των επιπέδων να πετύχουν περισσότερα στις εκτάσεις τους.

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Τα μηχανήματα χορτονομής της Massey Ferguson που θα πρωταγωνιστήσουν το 2025

Η Massey Ferguson φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που προκύπτουν με τη διαθεσιμότητα μεγάλων μηχανημάτων ικανών να εγγυηθούν την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοποιώντας στο έπακρο τα όλο και στενότερα χρονικά περιθώρια που επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.