Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Κοινοποίηση:

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα αυτοµατισµού.

Απλότητα, τεχνολογίας και προσαρµοστικότητα είναι οι αρχές που θέλει να συνεχίσει να πρεσβεύει η Massey Ferguson, ακόµα και τώρα, µε τη σειρά 9S, ένα από τα πιο σύγχρονα τρακτέρ της αγοράς. Με το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και προηγµένης τεχνολογίας, η σειρά MF 9S, η οποία περιλαµβάνει έξι µοντέλα µε ισχύ από 285 έως 425 ίππων. θέτει νέα πρότυπα µε τη σχεδίαση Protect-U που προσφέρει απαράµιλλη άνεση. Προσφέρει επίσης σε µεγαλύτερους αγρότες, επαγγελµατίες χρήστες και εργολάβους, ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου.

Ισχύς κινητήρα Stage V

Η ισχύς για όλα τα µοντέλα MF 9S παρέχεται από τον δοκιµασµένο 6κύλινδρο κινητήρα AGCO Power 8,4 λίτρων. Το Engine Power Management (EPM) αυξάνει τη ροπή έως και 1.750Nm και παράγει έως και 30 ίππους επιπλέον ισχύ σε ταχύτητες άνω των 15 km/h για PTO και υδραυλικές εφαρµογές σε όλα τα µοντέλα (εκτός από το MF 9S.425).

Ο κινητήρας συµµορφώνεται µε τους κανονισµούς εκποµπών ρύπων Stage V χρησιµοποιώντας µια απλοποιηµένη έκδοση του γνωστού συστήµατος All-In-One, το οποίο δεν χρησιµοποιεί πλέον βαλβίδα EGR. Αντ’ αυτού, χρησιµοποιεί ένα νέο, απλό σύστηµα υπερπλήρωσης, µε ένα µόνο, προηγµένο τούρµπο. Αυτές οι αναβαθµίσεις αυξάνουν σηµαντικά την αξιοπιστία και µειώνουν το κόστος συντήρησης.

Για να παρέχει άφθονη χωρητικότητα για πολλές ηµέρες εργασίας, χωρίς την ανάγκη για ανεφοδιασµό, υπάρχει ένα κατά 10% µεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίµου 660 λίτρων, καθώς και ένα ρεζερβουάρ AdBlue 68 λίτρων. Ο κινητήρας έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί µε καύσιµο HVO, για να παρέχει πιο βιώσιµες λειτουργίες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Μέγιστη ευελιξία ακόµη και στα πιο στενά χωράφια με τα ανανεωμένα τα New Holland Τ4F S

Με τέσσερα µοντέλα που αποδίδουν 75-110 ίππους (ονοµαστικούς) από έναν συµπαγή και ισχυρό κινητήρα FPT, τα τρακτέρ T4F S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε οπωρώνες, αµπελώνες και θερµοκήπια.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Τα μηχανήματα χορτονομής της Massey Ferguson που θα πρωταγωνιστήσουν το 2025

Η Massey Ferguson φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που προκύπτουν με τη διαθεσιμότητα μεγάλων μηχανημάτων ικανών να εγγυηθούν την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοποιώντας στο έπακρο τα όλο και στενότερα χρονικά περιθώρια που επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.