Εύκολη διαχείριση κτηνοτροφικών μονάδων από την νέα πλατφόρμα της John Deere

Κοινοποίηση:

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την καλύτερη αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα της διαχείρισης των κτηνοτροφικών εργασιών λανσάρει η John Deere σε συνεργασία με την τεχνολογική εταιρεία DeLaval, μένοντας πιστή στην πρόθεση της να επεκτείνει τις δραστηριότητες της πέρα από την παρασκευή τρακτέρ.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Οκτωβρίου 2024

Το Κέντρο Βιωσιμότητας Γάλακτος, όπως ονομάζεται το ψηφιακό οικοσύστημα ενσωματώνει δεδομένα σχετικά με την απόδοση των καλλιεργειών και των ζώων σε μια ενιαία πλατφόρμα, διευκολύνοντας τους κτηνοτρόφους να παρακολουθήσουν με ακρίβεια τις δραστηριότητες τους.

Η νέα πλατφόρμα βρισκόταν στα σχαριά, ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα συλλεγόμενα δεδομένα επιτρέπουν στους αγρότες να βελτιστοποιήσουν την διαχείριση των μονάδων τους, να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο και να ανταποκριθούν στις ανάγκες για βιώσιμες πρακτικές στην κτηνοτροφία.

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαιρέτως του αν ο αγρότης χρησιμοποιεί μηχανήματα της John Deere ή της DeLaval και είναι διαθέσιμη ανά τον κόσμο για όλα τα λογισμικά διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων. Παράλληλα, είναι βασισμένο σε σύστημα cloud που είναι διαθέσιμες τόσο για κινητές συσκευές, όσο και σε υπολογιστές.

Προς το παρόν η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε συγκεκριμένες κτηνοτροφικές μονάδες στις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Γερμανία, ενώ υπάρχουν πλάνα για επέκταση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αρκετά σύντομα.

Πληροφορίες από Agriland

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Το John Deere 8R410E AP δείχνει το δρόμο προς το μέλλον

Θα µπορούσε αυτό το ηλεκτρικό και υβριδικό αδιαβάθµητο κιβώτιο ταχυτήτων να αποτελέσει σηµάδι για τη µελλοντική ανάπτυξη των τρακτέρ; Η John Deere είναι η πρώτη που τολµά, οπότε θα µάθουµε πώς αυτή η νέα τεχνολογία επηρεάζει τη συνολική απόδοση του καινοτόµου 8R410E.

Ο Τραμπ απειλεί την John Deere με δασμούς 200% αν μεταφέρει την παραγωγική διαστηριότητα στο Μεξικό

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ότι θα επιβάλει δασμούς 200% στις εισαγωγές της John Deere στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή στο Μεξικό όπως είχε προγραμματιστεί.