John Deere: Γεωργία ακριβείας με το κιτ μετατροπής «Precision Ag Essentials Package»

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Το Precision Ag Essentials Package είναι ένα σετ τεχνολογίας Precision Ag-Γεωργίας Ακριβείας με χαμηλό για κάθε τύπο γεωργικής εκμετάλλευσης, ώστε να αξιοποιηθεί η πιο πρόσφατη τεχνολογία της John Deere.

Η λύση Precision Ag Essentials Package που λανσάρει η John Deere φέρνει επιπλέον αισιοδοξία, καθώς περιλαμβάνει βασικά εξαρτήματα υλικού και μια επιλογή μεταξύ δύο αδειών χρήσης λειτουργιών με βάση το χρόνο, παρέχοντας στους αγρότες αυξημένη ευελιξία και έλεγχο στο ταξίδι τους στην έξυπνη γεωργία.

«Με αυτό το πακέτο, οι αγρότες έχουν περισσότερες επιλογές για να ξεκινήσουν τις πρωτοβουλίες τους για έξυπνη γεωργία ή να αναβαθμίσουν το στόλο τους στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή την ηλικία του εξοπλισμού», λέει η Natalia Pauge, υπεύθυνη μάρκετινγκ προϊόντων Precision Ag για την Ευρώπη στην John Deere.

«Το χαμηλό αρχικό κόστος και το μοντέλο ετήσιας άδειας επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία, καθώς οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν, να διακόψουν ή να τερματίσουν την εφαρμογή γεωργίας ακριβείας μετά από ένα έτος, ώστε να πληρώνουν μόνο για ό,τι χρειάζεται η φάρμα τους».

Το πακέτο περιλαμβάνει το hardware γεωργίας ακριβείας της John Deere που είναι ζωτικής σημασίας για τις δραστηριότητες γεωργίας ακριβείας:

  • G5 Plus Universal Display με οθόνη αφής 32,5 εκ. και πλήρη συμβατότητα AEF ISOBUS
  • Δέκτης γενικής χρήσης StarFire 7500 με σήμα διόρθωσης SF1 για ακρίβεια εντός +/-15 cm
  • JDLink M-Modem με υπηρεσία συνδεσιμότητας JDLink

Αυτά τα εξαρτήματα χρησιμεύουν ως βάση για την εφαρμογή της έξυπνης γεωργίας στην πράξη ή την επέκταση των υφιστάμενων δυνατοτήτων γεωργίας ακριβείας και παρέχουν μια οικονομικά αποδοτική λύση μετασκευής κατάλληλη για όλα τα μηχανήματα και τις μάρκες.

Παράλληλα, η ενσωμάτωση του John Deere Operations Center, ενός συστήματος διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων και μηχανημάτων που βασίζεται στο cloud, ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργικότητα του «Precision Ag Essentials Package», επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιστοποιούν απρόσκοπτα τις γεωργικές τους εργασίες.

Το «Precision Ag Essentials Package» προσφέρει στους αγρότες βασικά πλεονεκτήματα, όπως σημαντικά χαμηλότερο αρχικό κόστος για πρόσβαση σε υπερσύγχρονο υλικό και τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και ευέλικτες ετήσιες επιλογές αδειών χρήσης που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν και να πληρώνουν για τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις γεωργικές τους εργασίες. Επίσης, το σύστημα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου με αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού για την αύξηση της απόδοσης και την προσθήκη νέων ή τη βελτίωση των υφιστάμενων λειτουργιών.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.