«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η επιλογή συνδεσιμότητας έτοιμης για το πεδίο για δυσπρόσιτες περιοχές φέρνει τη δύναμη της γεωργίας ακριβείας σε περισσότερους πελάτες της CNH, αφού όμιλος μαζί με τη Intelsat ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα είναι η πρώτη που θα παρέχει στους αγρότες πανταχού πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω μιας ανθεκτικής υπηρεσίας δορυφορικών επικοινωνιών (SATCOM).

Η Intelsat θα παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για τη σύνδεση του εξοπλισμού της CNH που εργάζεται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες και των εύχρηστων δορυφορικών τερματικών, που είναι έτοιμα να διαχειριστούν το δύσκολο περιβάλλον μιας φάρμας.

«Με 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα SATCOM, οι δυνατότητες της προσφέρουν στους πελάτες των Case IH, Steyr και New Holland κάλυψη SATCOM, που δεν έχει προηγούμενο στην αγορά», τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Τα ανθεκτικά, βιομηχανικής ποιότητας τερματικά της Intelsat εξυπηρετούν ήδη κρίσιμες βιομηχανικές εφαρμογές, μεταξύ άλλων εκείνη του στρατού και των αεροπορικών εταιρειών.

Οι πελάτες των Case IH, Steyr και New Holland θα χρησιμοποιούν ένα αυστηρά δοκιμασμένο τερματικό που συνδέεται εύκολα και έχει αποδειχθεί ότι αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και στους κραδασμούς και τις δονήσεις που προκαλούνται από τον αγροτικό εξοπλισμό και τη δραστηριότητα. Αυτή η προσφορά θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2024 στους αγρότες της Βραζιλίας, όπου ο δείκτης αγροτικής συνδεσιμότητας της ConectarAgro διαπίστωσε ότι μόνο το 19% της διαθέσιμης για γεωργική χρήση έκτασης διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας. Οι πελάτες θα μπορούν να βασίζονται στους αντιπροσώπους τους Case IH και New Holland για την εγκατάσταση και υποστήριξη του υλικού και την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της Intelsat.

Στη συνέχεια, οι εταιρείες σχεδιάζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και άλλες περιοχές. Η συνδεσιμότητα μέσω του διαδικτύου έχει κεντρική σημασία για την αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης μέσω της γεωργίας ακριβείας, καθώς τα έξυπνα μηχανήματα των αγροτών των εταιρειών Case IH, STEYR και New Holland συνδέονται και συντονίζονται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Επίσης, επικοινωνούν με τον αγρότη μέσω του cloud, ανταλλάσσουν δεδομένα με ασφάλεια και λαμβάνουν τις πολύ συγκεκριμένες οδηγίες του αγρότη για τις εργασίες που εκτελούν. Ενώ πολλοί πελάτες ικανοποιούν αυτή την ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο με το κορυφαίο στην αγορά παγκόσμιο εικονικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της CNH, οι υπάρχοντες πύργοι κινητής τηλεφωνίας δεν επιτρέπουν τη διάχυτη σύνδεση.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, λιγότερο από το 33% της παγκόσμιας επιφάνειας έχει κάλυψη από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. «Η δορυφορική τεχνολογία συμβάλλει στην επίλυση σύνθετων προκλήσεων συνδεσιμότητας για δύσκολα προσβάσιμες γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αλλά δεν είναι όλοι οι πάροχοι ίσοι. Η Intelsat ξεχωρίζει για το βάθος της εμπειρίας της, καθώς και για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών και των προσφορών της σε βιομηχανικά τερματικά. Καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι στιβαρός. Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο με τη λύση τους», δήλωσε ο Marc Kermisch (Chief Digital and formation Officer, CNH).

«Ως η πρώτη εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών που παρέχει συνδεσιμότητα πολλαπλής τροχιάς σε αγρότες σε όλο τον κόσμο, η συνεργασία της Intelsat με την CNH θα ξεκλειδώσει νέες δυνατότητες στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας επικοινωνιών μας», δήλωσε ο Dave Wajsgras, διευθύνων σύμβουλος της Intelsat.

«Έχουμε αποδείξει ότι τα ανθεκτικά, κατασκευασμένα για συγκεκριμένο σκοπό τερματικά που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές δορυφορικές τροχιές από οπουδήποτε στη Γη προσφέρουν την υψηλότερη αξιοπιστία δικτύου, μεγαλύτερη απόδοση και την καλύτερη εμπειρία χρήστη».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας 100-120 ίππων στην Ευρώπη τα Kioti HX

Με τα τρία μοντέλα της, HX9010, HX1001 και HX1201, η Kioti έλκει ολοένα και περισσότερους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς, καθόλου τυχαία από όσο φαίνεται, αφού η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.

Με ρυθμό ανάπτυξης 28,3% έως το 2030 η αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών τρακτέρ

Έως το 2030, τα ηλεκτρικά τρακτέρ στο φάσμα 51-100 ίππων θα αντιπροσωπεύουν ένα καλό μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, με ρυθμό ανάπτυξης 28,3%, αποτέλεσμα των αυστηρών κανόνων για τις εκπομπές ρύπων, την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις γεωργίας ακριβείας και το ενδιαφέρον για αθόρυβα τρακτέρ που χρησιμοποιούνται σε αμπελώνες και γαλακτοκομικές εφαρμογές.

Προτεινόμενα

Επίδειξη μηχανημάτων Orizzonti και Alpego στη Νεμέα

Στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, τα μηχανήματα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι αγρότες της περιοχής αφορούσαν σε φρέζα αμπελουργική

Τα νέα ειδικά τρακτέρ SA222 και YM3 λανσάρει η Yanmar στην Ευρώπη

Από την πρόσφατη έκθεση Agritechnica, όπου παρουσιάστηκαν, τα νέα ειδικά τρακτέρ της Yanmar κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά, με το SA222 να τοποθετείται στην κατηγορία «subcompact» και τα YM3 να αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη σειρά.

Πιο προσιτά στην αγορά θέλει ο όμιλος CNH τα τρακτέρ βιομεθανίου και τη γεωργία ακριβείας

Η CNH Capital, ο «μοχλός» χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη, πιθανώς