Εξοπλισμός αμπελουργίας για όλα τα στάδια και κάθε ανάγκη στην Ελλάδα από την Pellenc

Κοινοποίηση:

Μία πλήρη γκάμα αμπελουργικού εξοπλισμού όπως αποφυλλωτές, κορφολογητές και δετικά Pellenc διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης.

Αποφυλλωτής μισής σειράς Soft Touch

Με τον Soft Touch η εργασία γίνεται σωστά και ομοιόμορφα, σαν να γίνεται με το χέρι. Ο απλός σχεδιασμός εξασφαλίζει γρήγορο και εύκολο χειρισμό, η κατανάλωση καυσίμου είναι μειωμένη ενώ η συντήρηση που απαιτείται είναι ελάχιστη.

Το κάλυμμα παρακολουθείται από έναν αισθητήρα, ο οποίος διαχειρίζεται αυτόματα την πίεση του εργαλείου στο πλέγμα σε πραγματικό χρόνο – χωρίς να βλάπτει τα σταφύλια. Το Soft Τοuch είναι οικονομικό και αποδοτικό, λειτουργώντας σε υψηλή ταχύτητα κίνησης έως και 4 χλμ/ώρα.

Παράλληλα, η ανίχνευση σειρών καθιστά δυνατή την εργασία σε όλους τους τύπους αμπελώνων με τον ίδιο ρυθμό αφαίρεσης, χωρίς να καταστρέφεται η ζώνη καρποφορίας, ανεξάρτητα από τα στάδια βλάστησης. Επιπλέον εξοπλίζεται με:

• Αυτόματο μηχανισμό ταλάντωσης ασφαλείας σε περίπτωση μετωπικού κραδασμού.

• Αυτόματη ανίχνευση του καλύμματος του φυτού: Ο αισθητήρας που έρχεται σε επαφή με τη βλάστηση ελέγχει αυτόματα τη θέση της κεφαλής απομάκρυνσης για να ακολουθήσει το κάλυμμα του φυτού τέλεια. Άνετη ανίχνευση της δεξιάς/ αριστερής μονάδας του αποφυλλωτικού πλήρους σειράς.

• Κυλίνδρους που πιάνουν τα φύλλα χωρίς να βλάπτουν τα σταφύλια. Το Soft Touch εξασφαλίζει ποιότητα αποφύλλωσης σαν να γίνεται με το χέρι. Ο αισθητήρας ανίχνευσης σειρών του SOFT TOUCH εγγυάται απόλυτο σεβασμό στο σταφύλι, με την ευρεία του επιφάνεια και το σταθερό ρυθμό απομάκρυνσης φύλλων με υψηλή απόκριση. Ο οδηγός εστιάζει μόνο στην οδήγηση, το Soft Touch κάνει τα υπόλοιπα.

Σε έκδοση 1/2 σειράς, πλήρους σειράς ή έκδοση 2×1 / 2 σειρών

Tο περιστρεφόμενο αποφυλλωτικό 1⁄2 σειράς μπορεί να λειτουργήσει στα αριστερά ή στα δεξιά του μηχανήματος και επιτρέπει γρήγορη περιστροφή στο τέλος της σειράς. Το αποφυλλωτικό 2 x 1⁄2 σειρών επιτρέπει την ταυτόχρονη εργασία στα αριστερά και στα δεξιά του τρακτέρ.

Το σύστημα αυτόματης παρακολούθησης γραμμών «Soft Touch» εξασφαλίζει:

• Σταθερό ρυθμό αφαίρεσης φύλλων (αδιάσπαστη λωρίδα φυλλώματος στο έδαφος)

• Απόλυτη προστασία του σταφυλιού με την ανταπόκριση του κυλίνδρου

• Απαράμιλλη άνεση του χειριστή, με απαλοιφή αναταράξεων, χωρίς να επηρεάζεται ο ρυθμός αποφύλλωσης.

• Παράκαμψη του joystick ώστε να αναλά- βει τον έλεγχο ο χειριστής όταν δεν υπάρχει βλάστηση. Αυτόνομο κορφολογικό με κάθετες μπάρες κοπής Panorama Το Panorama είναι ισχυρό και αξιόπιστο, με δύο συστήματα κοπής: με παλινδρομικές κοπτικές ράβδους και με λεπίδες και προσφέρει ασύγκριτη ορατότητα. Είναι εργονομικό και αποδοτικό καθώς:

• Ρυθμίζεται το πλάτος εργασίας και το ύψος για ακριβή εργασία με ένα μόνο κλικ.

• Η τέλεια ορατότητα κατά μήκος της σειράς σημαίνει ότι η ταχύτητα εργασίας αυξάνεται και ότι 2 εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για 2 διαφορετικές εργασίες.

• Προσφέρονται ηλεκτρικά χειριστήρια σε όλες τις λειτουργίες.

• Είναι αθόρυβο.

• Ταχύτητα εργασίας: μεταξύ 8 και 10 χλμ/ώρα.

Δετικό Fixion 2: Πλήρης ελευθερία κινήσεων

Με 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλεκτρονικών δετικών, οι ομάδα της Pellenc εργάστηκε μεθοδικά με στόχο να δημιουργήσει ένα εργαλείο σχεδιασμένο για τον χρήστη. Με την ενσωματωμένη στο εργαλείο μπαταρία, την εργονομική λαβή και την πλήρη σειρά ταινιών δεσίματος της Pellenc, το Fixion 2 σάς προσφέρει ελευθερία κινήσεων, απαράμιλλη παραγωγικότητα και ταχύτητα εργασίας. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, εξοικονομεί έως και 50% περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με το μηχανικό δέσιμο. Με περισσότερο από μία ημέρα αυτονομίας, η παραγωγικότητα αυξάνεται στο δεκαπλάσιο.

Ενσωματωμένη μπαταρία

• Εξαιρετική ελευθερία κινήσεων.

• Ταχύτερη εργασία.

• Ελαφρύτερο: Δετικό + ενσωματωμένη μπαταρία = 800 γρ. Την απόδοση και την ευελιξία εγγυόνται:

• Η εξοικονόμηση μέχρι και 50% χρόνου εργασίας σε σύγκριση με το μηχανικό δέσιμο.

• Η αυτονομία: πάνω από 15.000 δεσίματα / φόρτιση.

• Η ταινία δεσίματος προσαρμόζεται πάνω στο μηχάνημα ή στην ζώνη εργασίας.

• Επιλογή δεσίματος: 4 επίπεδα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με κινητήρες FARMotion 45 106 ή 116 ίππων και χαμηλό προφίλ τα νέα Deutz-Fahr 5 ΤΒ

Το ιδιαίτερο προφίλ του καπό και των λασπωτήρων, σε συνδυασµό µε το χαµηλό κέντρο βάρους και τους στιβαρούς άξονες, καθιστούν τα τρακτέρ 5 TB µοναδικά και ιδανικά για εργασία σε πλαγιές ή ανάµεσα σε δέντρα.

Nέα γενιά εμπρόσθιων φορτωτών Kubota LK-M για τα M4003, M5002 και M6002

Η τελευταία σειρά LK-M, μια επαναστατική σειρά εμπρόσθιων φορτωτών που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία εργασίας στο χωράφι σε νέα ύψη, φτάνει αναβαθμισμένη, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας.

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.