Τράβηξαν τα βλέμματα οι μηχανολογικές λύσεις της Hellagro στην 30η Agrotica

Κοινοποίηση:

Η HELLAGRO Α.Ε. συμμετείχε στην επετειακή διεθνή έκθεση AGROTICA, η οποία έλαβε χώρα από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατές λύσεις γεωργικών εφαρμογών και χορτοδεσίας/ενσίρωσης, ενώ η ομάδα της HELLAGRO συζήτησε με τους επισκέπτες για εξατομικευμένες λύσεις. Τα καταξιωμένα brands χορτοδεσίας και ενσίρωσης EXTRA, ATLAS, Silograss και Silograno, Silomax, όπως και τα υλικά ελαιοσυλλογής Olivagro, Duromesh, Permamesh, Verret, JOOT3 και RED3 κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η γκάμα των προϊόντων της HELLAGRO Α.Ε. δεν περιορίζεται μόνο σε λύσεις γεωργικών εφαρμογών και χορτοδεσίας/ενσίρωσης, αλλά καλύπτει και τον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και τροφίμων. Στόχος είναι η παροχή ολιστικών λύσεων στους πελάτες της με έμφαση στην κοινωνική προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με στόχο τη διεύρυνση της πράσινης γκάμας των προϊόντων της, η εταιρία διαθέτει βιώσιμες λύσεις σε όλους τους τομείς με σκοπό την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.

Για όλα τα νέα, όπως και τα προϊόντα της HELLAGRO Α.Ε. μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας www.hellagro.gr

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Η νέα TTV εµπειρία από την Deutz-Fahr με την ολοκαίνουργια Σειρά 6

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καµπίνας και πέντε ολοκαίνουργια µοντέλα περιελάµβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων φοδιάζονται που εξοπλίζονται µε τους δοκιµασµένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.