Με ηλεκτροκίνητο κιβώτιο CVT το John Deere 8R410 E-AutoPowr

Κοινοποίηση:

Στην Agritechnica του 2019, η John Deere παρουσίασε το νέο E-AutoPowr – µια ηλεκτροκίνητη µονάδα του κιβωτίου CVT. Τώρα, οι πρώτες εκδόσεις βγαίνουν στην αγορά και αξίζει µια πιο προσεκτική µατιά στο καινοτόµο σύστηµα.

Όταν κοιτάξετε τις προδιαγραφές για το κορυφαίο µοντέλο 8R, 8RX, 8RT της John Deere, το 410, θα παρατηρήσετε ότι διατίθεται µόνο µε το κιβώτιο ταχυτήτων E23, καθώς το AutoPowr CVT που κατασκευάστηκε στο Waterloo δεν µπορεί να διαχειριστεί τους µέγιστους 443 ίππους που αποδίδει το µεγάλο 8άρι.

Με πολλούς πελάτες να επιθυµούν ένα αδιαβάθµητο κιβώτιο ταχυτήτων, οι Αµερικανοί έπρεπε να σκεφτούν κάτι, αλλά, αντί να ενισχύσουν τα υπάρχοντα µέρη, η οµάδα επέλεξε µια πιο µελλοντική λύση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.