Με ηλεκτροκίνητο κιβώτιο CVT το John Deere 8R410 E-AutoPowr

Κοινοποίηση:

Στην Agritechnica του 2019, η John Deere παρουσίασε το νέο E-AutoPowr – µια ηλεκτροκίνητη µονάδα του κιβωτίου CVT. Τώρα, οι πρώτες εκδόσεις βγαίνουν στην αγορά και αξίζει µια πιο προσεκτική µατιά στο καινοτόµο σύστηµα.

Όταν κοιτάξετε τις προδιαγραφές για το κορυφαίο µοντέλο 8R, 8RX, 8RT της John Deere, το 410, θα παρατηρήσετε ότι διατίθεται µόνο µε το κιβώτιο ταχυτήτων E23, καθώς το AutoPowr CVT που κατασκευάστηκε στο Waterloo δεν µπορεί να διαχειριστεί τους µέγιστους 443 ίππους που αποδίδει το µεγάλο 8άρι.

Με πολλούς πελάτες να επιθυµούν ένα αδιαβάθµητο κιβώτιο ταχυτήτων, οι Αµερικανοί έπρεπε να σκεφτούν κάτι, αλλά, αντί να ενισχύσουν τα υπάρχοντα µέρη, η οµάδα επέλεξε µια πιο µελλοντική λύση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Τα νέα ειδικά τρακτέρ SA222 και YM3 λανσάρει η Yanmar στην Ευρώπη

Από την πρόσφατη έκθεση Agritechnica, όπου παρουσιάστηκαν, τα νέα ειδικά τρακτέρ της Yanmar κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά, με το SA222 να τοποθετείται στην κατηγορία «subcompact» και τα YM3 να αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη σειρά.