Αποκλειστική συνέντευξη στο profi του Antonio Salvaterra, Marketing Director της Argo Tractors

Κοινοποίηση:

Με έξι εργοστάσια, δραστηριότητα σε 100 χώρες, 2.500 ντίλερς και 130 εισαγωγείς, η Argo Tractors αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία success stories της ιταλικής βιοµηχανίας µε τον Antonio Salvaterra  να εξηγεί για ποιο λόγο η Ελλάδα θεωρείται αγορά-κλειδί για τον κολοσσό που εκπροσωπεί.

Δεν µπορούσαµε να παραλείψουµε την Ελλάδα, ένα από τα σηµαντικότερα κέντρα παραγωγής ειδικών καλλιεργειών στην Ευρώπη, τονίζει ο Antonio Salvaterra, Marketing Director Argo Tractors S.p.A, µε αφορµή τη στάση που έκανε στη χώρα µας το παγκόσµιο tour REXperience. Εκπροσωπώντας ένα από τα σπουδαιότερα εργοστάσια αγροτικής εκµηχάνισης παγκοσµίως, ο κ. Salvaterra µας εξηγεί τις διάφορες πτυχές δραστηριότητας της Argo Tractors στην χώρα µας σε συνεργασία µε την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Παράλληλα µας αποκαλύπτει το ποιες καινοτοµίες θα παρουσιάσει ο ιταλικός κολοσσός στην έκθεση EIMA τον ερχόµενο Νοέµβριο και µας εξηγεί το τι σηµαίνει για την Landini το ορόσηµο των 140 ετών.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο profi, που κυκλοφορεί
το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη τους Metallica

Στα συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη, κατά την παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς της IVECO, ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη, το μουσικό γκρουπ Metallica, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, M72 World Tour.

Μονάδα παραγωγής αφιερωμένη στα κιβώτια ταχυτήτων από το ιταλικό γκρουπ Argo Tractors

Τα εγκαίνια του νέου αυτού εργοστασίου πραγματοποιούνται τη χρονιά κατά την οποία η Landini, η μάρκα τρακτέρ που παράγει ο όμιλος, γιορτάζει 140 χρόνια ιστορίας. Η μονάδα φιλοξενείται στην Campagnola και θα αναπτύσσει κιβώτια μετάδοσης για τις μάρκες του γκρουπ.