Η Iveco-Condellis παρουσίασε το νέο IVECO S-WAY LNG στα εγκαίνια του πρώτου σταθμού LNG στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:

Η MOLGAS εγκαινίασε τον πρώτο σταθμό LNG της Ελλάδας στο πρατήριο καυσίμων του Ομίλου Κολοκυθά, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση, η οποία άνοιξε τις πόρτες την Κυριακή 28 Ιουλίου, αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ενεργειακή υποδομή της χώρας, παρέχοντας έναν ειδικό χώρο για τον ανεφοδιασμό βαρέων φορτηγών με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG) και Συμπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG).

Τα επόμενα χρόνια, προγραμματίζεται να ανοίξουν τρεις επιπλέον σταθμοί LNG σε κεντρικά σημεία της χώρας: Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα. Αυτή η επέκταση στοχεύει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για καθαρότερες και πιο αποδοτικές επιλογές καυσίμων στην Ελλάδα με βασικό σκοπό να διευκολύνει Έλληνες οδηγούς αλλά και Διεθνείς μεταφορείς να κινούνται με οικονομία, ασφάλεια και χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με οχήματα μέγιστης παραγωγικότητας.

Στην περίπτωση που το καύσιμο είναι BIO LNG δηλαδή παράγεται από επεξεργασία απορριμμάτων και βιομάζες το περιβαλλοντικό αποτύπωμα αναμένεται να είναι σχεδόν μηδενικό και αυτό σημαίνει πραγματική πράσινη οικονομία.

Η τελετή των εγκαινίων έλαβε χώρα υπό την παρουσία αρκετών διακεκριμένων προσκεκλημένων, συμπεριλαμβανομένης της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κας Αλεξάνδρας Σδούκου, η οποία εκφώνησε την κύρια ομιλία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Αλέξανδρος Λαγάκος και τα ανώτερα στελέχη της MOLGAS, μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και δήμαρχοι των γειτονικών δήμων.

Η IVECO-CONDELLIS παρουσίασε το ολοκαίνουργιο IVECO S-WAY LNG, ένα υπερσύγχρονο βαρύ φορτηγό, μαζί με ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί-γκρι μοντέλο IVECO S-WAY LNG, που προσφέρθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους μεταφορείς της Ελλάδας. Και τα δύο μοντέλα ανέδειξαν την πρακτική εφαρμογή και τα πλεονεκτήματα του LNG στις βαριές μεταφορές.

Τα στελέχη της MOLGAS, μαζί με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, πραγματοποίησαν ζωντανή επίδειξη ανεφοδιασμού LNG στο IVECO S-WAY. Η ομάδα της IVECO-CONDELLIS, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ivan Blazek, Μπάμπη Μαυρίδη, Σ. Αρέθα, κ. Πέτρο Μάρτο και κ. Πολύβιο Βούτση, ήταν παρούσα και είχε ουσιαστικές συζητήσεις με υποψήφιους πελάτες σχετικά με τα οφέλη και το μέλλον του καυσίμου LNG.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Best seller επιλογή στην Ελλάδα η χορτοδετική John Deere F441M

Η σχεδίαση των χορτοδετικών John Deere βασίζεται σε αναλυτικές πληροφορίες και δεδοµένα χρηστών από όλο τον κόσµο . Με 60 και πλέον χρόνια κατασκευαστικής εµπειρίας αποτελούν την επιλογή πάνω από 350.000 πελατών στον πλανήτη.

RootWave και Garford ενώνονται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας eWeeding

του Βασίλειου Σοφού Ο βρετανικός κατασκευαστής τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων μηχανικής καταπολέμησης ζιζανίων, Garford Farm Machinery, και ο κατασκευαστής ηλεκτρικών συστημάτων ζιζανιοκτονίας RootWave φέρνουν τη τεχνολογίας

Ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη τους Metallica

Στα συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη, κατά την παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς της IVECO, ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη, το μουσικό γκρουπ Metallica, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, M72 World Tour.