Αυτόνομη στο εξής η Överum με γκάμα σύγχρονων αρότρων μεγάλου πλάτους εργασίας

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Ο όμιλος CNH αποδέσμευσε την Överum, η οποία πέρασε στα χέρια της γερμανικής επενδυτικής εταιρείας Fair-Cap και στο εξής θα ονομάζεται Överum Industries AB.

Μετά την πώληση της επιχείρησης αρότρων Överum από την CNH στην επενδυτική εταιρεία Fair-Cap με έδρα το Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα με τη νέα επωνυμία Överum Industries AB. Η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να προμηθεύει άροτρα και ανταλλακτικά για το εμπορικό σήμα Överum, καθώς και για το εμπορικό σήμα της New Holland, αλλά αυτό θα γίνει μέσω μιας προσέγγισης ήπιας μετάβασης. Η Överum έχει στην γκάμα της άροτρα που διαθέτουν μεγάλο πλάτος εργασίας και υψηλή ευελιξία, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Επί του παρόντος, η Överum Industries ολοκληρώνει την αποδέσμευσή της από την CNH, ενώ παραμένει πλήρως λειτουργική για την ερχόμενη σεζόν 2024. Ως ανεξάρτητη εταιρεία πλέον, ως Överum Industries AB, θα συνεχίσει να έχει την έδρα της στη Σουηδία και να διατηρεί όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες στις ιστορικές εγκαταστάσεις της.

Μετάβαση προς την πλήρη ανεξαρτησία

Η Överum Industries και η CNH δεσμεύονται να διασφαλίσουν μια ήπια μετάβαση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους αντιπροσώπους.
Οι έμποροι θα μπορούν να παραγγείλουν άροτρο New Holland, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της μάρκας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Μετά τη μεταβατική περίοδο, η Överum Industries θα επικεντρωθεί στην κατασκευή αρότρων με την επωνυμία Överum και Agrolux.

Τα ανταλλακτικά τόσο για τη New Holland όσο και για τη μάρκα Överum θα συνεχίσουν να παρέχονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες με την CNH και την Överum Industries. Παράλληλα, η Överum Industries δεσμεύεται να υποστηρίξει ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων με άροτρα, ανταλλακτικά και βοήθεια στα πλαίσια των υπηρεσιών after sales, προκειμένου να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να επιταχύνει τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της, για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πληροφορίες από World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα