Ακριβής και αποδοτική η τεχνική λίπανσης των διανομέων Bogballe

Κοινοποίηση:

Αυτό που έχει καταφέρει η Bogballe εδώ και χρόνια βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευσή της και στην αξιοποίηση των επιστημών των μαθηματικών της φυσικής και της γεωμετρίας. Η τεχνική λίπανσης της Bogballe προκύπτει από έρευνα και ανάπτυξη πολλών ετών και διαφέρει από άλλων κατασκευαστών σε όλα τα βασικά σημεία με μοναδικό στόχο και σκοπό την ομοιόμορφη διανομή και κατανομή του λιπάσματος με πολύ απλό τρόπο και χωρίς απαιτητικές ρυθμίσεις από τον χειριστή.

Βασικά σημεία διαφοροποίησης

Με το μοναδικό λιπασματοδιανομέα του οποίου σε όλα τα μοντέλα της οι δίσκοι κινούνται με φορά προς το κέντρο, ενώ όλων των υπόλοιπων λιπασματοδιανομέων κινούνται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, η Bogballe δημιουργεί σημείο ρίψης ακριβώς στο κέντρο του διανομέα της με αποτέλεσμα ολοκλήρωση της λίπανσης στα κεφαλάρια χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χώρος αναστροφής εκτός του προς λίπανση αγρού.

Παράλληλα, ο λιπασματοδιανομέας προσφέρει σε όλα τα μοντέλα λίπανση ακριβώς στα σύνορα χωρίς κόκκο έξω από τον προς λίπανση αγρό.

Να τονιστεί ότι ο λιπασματοδιανομέας δεν έχει ρυθμιζόμενα σημεία για το κάθε διαφορετικό λίπασμα ή πλάτος εργασίας, είτε μηχανικά είτε ηλεκτρικά είτε ακόμα και ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ο μοναδικός λιπασματοδιανομέας που προσφέρει σε όλα τα μοντέλα του σταθερή ροή εξόδου (σταθερά κιλά ανά στρέμμα) προς τους δίσκους ανεξαρτήτως του βάρος της ποσότητας του λιπάσματος που υπάρχει στην χοάνη.

Διαθέτει ισομερώς κατανεμημένη ποσότητα λιπάσματος στον δεξιά και στον αριστερό δίσκο οπότε και σταθερά κιλά ανά στρέμμα. Λόγω των παραπάνω, πραγματοποιούνται λοιπόν δύο διπλές επικαλύψεις λίπανσης (τετραπλή) με αποτέλεσμα τη διασφάλιση ομοιόμορφης κατανομής και διανομής του λιπάσματος σε όλο το πλάτος και μήκος του προς λίπανση αγρού.

Τα μηχανήματα της BOGBALLE διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΑΕ Τηλ. 2324022508-

https://el-gr.facebook.com/stasinosserres/

https://el-gr.facebook.com/LemkenGreece/

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Govor: Αυτοματοποίηση των εργασιών με το ρομποτικό τρακτέρ της Agovor

H εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία παρουσιάζει τη δική της εκδοχή στα ρομποτικά μηχανήματα, λανσάροντας το μικρό όχημα Govor, ικανό να κινείται ελισσόμενο ανάμεσα σε καλλιέργειες με τη βοήθεια RTK-GPS και άλλων βοηθητικών τεχνολογιών.

Σχεδιασμένη για Ευρώπη και με λειτουργίες αυτονομίας η μεσαία σειρά Daedong GX

Οι επενδύσεις της κορεατικής εταιρείας δε σταματούν και το τρακτέρ της σειράς GX εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τον όμιλο, αφού τα μοντέλα διαθέτουν πλήθος τεχνολογιών όπως οι λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και άλλα συστήματα «συμβατά» με τις επιθυμίες και των Ευρωπαίων αγοραστών.