Η νέα γενιά τετρακύλινδρων τρακτέρ Fendt Vario 600 αποκαλύπτεται στο profi

Κοινοποίηση:

Η Fendt παρουσίασε µια άλλη σειρά τετρακύλινδρων τρακτέρ, τα Vario 600, µε τα οποία υπόσχεται χαµηλό απόβαρο, υψηλό ωφέλιµο φορτίο και µια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευθυγραµµισµένο µε τα υψηλών προδιαγραφών µοντέλα Vario 700 Gen 7.

Πράγµατι, αυτές οι δύο σειρές είναι πολύ παρόµοιες, καθώς µοιράζονται την ίδια καµπίνα και, το σηµαντικότερο, το κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστηµα µετάδοσης κίνησης VarioDrive. Έτσι, η γερµανική εταιρεία τείνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κατασκευαστές τρακτέρ που διαθέτουν και εκείνες τετρακύλινδρα, µε αδιαβάθµητο κιβώτιο και υψηλή ιπποδύναµη µοντέλα.

Διαβάστε στο profi που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.