Αυτόματη ευθυγράμμιση στην άροση με το πάτημα ενός κουμπιού με το Lemken Juwel 8i

Κοινοποίηση:

Εκτός από το Juwel 8, η Lemken διαθέτει και την έκδοση 8i, µε το «i» να αναφέρεται στο ISObus. Σε µια σύντοµη δοκιµή φάνηκε τι µπορεί να επιτύχει το «i».

Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η σειρά αρότρων Juwel, η Lemken προσέθεσε για πρώτη φορά µια σειρά ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών στα πλήρως αναρτηµένα µοντέλα «8». Όλα ξεκίνησαν µε τον αισθητήρα γωνίας, που επέτρεπε στους χειριστές να ρυθµίζουν την κλίση χωρίς µηχανικά στόπερ.

Το συµβατό µε το ISObus σύστηµα Turn Control Pro στο Juwel 8TCP προχώρησε ένα βήµα παραπέρα. Εκτός του ότι διαθέτει πολλές ρυθµίσεις µε το πάτηµα ενός κουµπιού, προσφέρει και αυτόµατη ευθυγράµµιση της αυλακιάς µε τη βοήθεια του GPS.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Προτεινόμενα