Αυτόματη ευθυγράμμιση στην άροση με το πάτημα ενός κουμπιού με το Lemken Juwel 8i

Κοινοποίηση:

Εκτός από το Juwel 8, η Lemken διαθέτει και την έκδοση 8i, µε το «i» να αναφέρεται στο ISObus. Σε µια σύντοµη δοκιµή φάνηκε τι µπορεί να επιτύχει το «i».

Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η σειρά αρότρων Juwel, η Lemken προσέθεσε για πρώτη φορά µια σειρά ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών στα πλήρως αναρτηµένα µοντέλα «8». Όλα ξεκίνησαν µε τον αισθητήρα γωνίας, που επέτρεπε στους χειριστές να ρυθµίζουν την κλίση χωρίς µηχανικά στόπερ.

Το συµβατό µε το ISObus σύστηµα Turn Control Pro στο Juwel 8TCP προχώρησε ένα βήµα παραπέρα. Εκτός του ότι διαθέτει πολλές ρυθµίσεις µε το πάτηµα ενός κουµπιού, προσφέρει και αυτόµατη ευθυγράµµιση της αυλακιάς µε τη βοήθεια του GPS.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα