Καταστροφείς και φρέζες Maschio Gaspardo από την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

Κοινοποίηση:

Η κατεργασία του εδάφους µετά την συγκοµιδή αποτελεί µια πολύ σηµαντική φάση για την ενίσχυση του, από την µετατροπή των υπολειµµάτων σε οργανικό λίπασµα. Οι φρέζες και οι καταστροφείς της Maschio Gaspardo διατίθενται σε µεγάλη γκάµα εκδόσεων για να ανταπεξέλθουν στις µικρές ή µεγάλες ανάγκες του εκάστοτε αγρότη και είναι η ιδανική λύση για την διαχείριση χώρων πρασίνου, θάµνων, υπολειµµάτων συγκοµιδής και κλαδέµατος. H γκάµα συµπληρώνεται µε το ολοκληρωµένο after sales service 24/7, καθώς και µε την πλήρη γκάµα γνήσιων ιταλικών ανταλλακτικών που προσφέρει αποκλειστικά η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Οκτωβρίου 2024

 

Φρέζες Maschio βαρέως και υπέρ-βαρέως τύπου

Η σειρά φρεζών C & SC της Maschio Gaspardo διακρίνονται για την απρόσκοπτη λειτουργίας τους ακόµα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι εξοπλισµένες µε κιβώτια πολλαπλών ταχυτήτων σε 540-1000rpm µε γρανάζια, µε κουζινέτα κλειστού τύπου για προστασία του ρότορα από λάσπη, υγρασία και σκόνη και φέρουν πλήθος επιλογών σε έξτρα εξοπλισµό όπως µηχανικά ή υδραυλικά ρυθµιζόµενους κυλίνδρους (roller-packers).

Καταστροφείς Maschio

Η Maschio Gaspardo αναγνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας όπως και τις αυξανόµενες ανάγκες από παραγωγούς και εταιρείες που έχουν στραφεί στην βιολογική καλλιέργεια, έχει αναπτύξει και εντάξει στην γραµµή παραγωγής της εξατοµικευµένους καταστροφείς για θερµοκήπια, δεντροκοµικές, αµπελουργικές και εξωχώραφες εκµεταλλεύσεις, κατάλληλους για επίπεδα ή επικλινή εδάφη. Με πενήντα και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, οι καταστροφείς και οι φρέζες της Maschio Gaspardo είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε αγρότη που θέλει να επενδύσει σε ένα πιστοποιηµένο µηχάνηµα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, µε εγγυηµένα µεγάλη διάρκεια ζωής όπου θα κάνει γρήγορη απόσβεση εξοικονοµώντας πόρους και καύσιµα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με κινητήρες FARMotion 45 106 ή 116 ίππων και χαμηλό προφίλ τα νέα Deutz-Fahr 5 ΤΒ

Το ιδιαίτερο προφίλ του καπό και των λασπωτήρων, σε συνδυασµό µε το χαµηλό κέντρο βάρους και τους στιβαρούς άξονες, καθιστούν τα τρακτέρ 5 TB µοναδικά και ιδανικά για εργασία σε πλαγιές ή ανάµεσα σε δέντρα.