Αυξημένη η παραγωγικότητα ενσίρωσης με τη νέα κεφαλή XDisc 710 της Krone

Κοινοποίηση:

Η απόδοση της νέας κεφαλής ολικής καλλιέργειας XDisc 710 (7,1 μ.) λέγεται ότι είναι περίπου 20% υψηλότερη από την υπάρχουσα κεφαλή XDisc 620 (6,2 μ.).

Αναπτυγμένη για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού ενός ισχυρού χορτοκοπτικού, η κοπτική διάταξη της νέας κεφαλής XDisc 710 για τα μηχανήματα Krone Big X βασίζεται στην τεχνολογία κοπής EasyCut που χρησιμοποιείται ήδη στο XDisc 620.

Η ταχύτητα του κοχλία τροφοδοσίας διαμέτρου 900 χλστ. μπορεί να προσαρμοστεί βέλτιστα στην ταχύτητα εισαγωγής του ενσιρωτικού σε τρία στάδια, ανάλογα με το μήκος κοπής της καλλιέργειας. Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές της νέας κεφαλής είναι το ενσωματωμένο πλαίσιο μεταφοράς.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουλίου 2024

 

Διαθέσιμο αποκλειστικά για το Big X, εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστό ρυμουλκούμενο μεταφοράς, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους αλλαγής. Το πλαίσιο μεταφοράς είναι εξοπλισμένο με έναν μονό άξονα στα δεξιά της κεφαλής. Η ράβδος έλξης με τον αναδιπλούμενο γρύλο στήριξης βρίσκεται στην απέναντι πλευρά. Όταν το υδραυλικό σύστημα έχει συνδεθεί και η κεφαλή έχει ανυψωθεί, ο οδηγός περιστρέφει τον κοτσαδόρο και τον άξονα του αμαξώματος απευθείας από την καμπίνα.

Στο πεδίο, και τα δύο στοιχεία του συστήματος κίνησης περιστρέφονται υδραυλικά πίσω από την κεφαλή. Η διαδικασία αντιστρέφεται για τη μεταφορά, και με την κεφαλή στο έδαφος συνδέεται με τη ζεύξη ρυμούλκησης της μηχανής. Ένα σύστημα φωτισμού είναι επίσης ενσωματωμένο στην κεφαλή. Άλλες επιλογές του XDisc 710 περιλαμβάνουν κατακόρυφα πλευρικά μαχαίρια (που προσφέρονται και στο XDisc 620). Ανυψώνονται και χαμηλώνουν μεμονωμένα από την καμπίνα και παρέχουν κοπές χωρίς μπλοκαρίσματα όταν εργάζεστε σε δύσκολες συνθήκες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα