Volkswagen Amarok 2024: Προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών με σκληροτράχηλο DNA

Κοινοποίηση:

H δεύτερη γενιά του VW Amarok προσφέρει ένα προηγµένο σύνολο χαρακτηριστικών, µε πάνω από 25 συστήµατα υποβοήθησης οδηγού, online υπηρεσίες, αποδοτικούς κινητήρες, σε µία σκληροτράχηλη «συσκευασία» που φέρει το σαφές σχεδιαστικό DNA της Volkswagen.

Σχεδιασµένη στη Γερµανία και την Αυστραλία και µε παραγωγή στη Νότια Αφρική, η δεύτερη γενιά του VW Amarok διαθέτει µία σειρά από καινοτόµα χαρακτηριστικά που την καθιστούν µία ιδανική επιλογή που συνδυάζει off-road εξορµήσεις, εργασία στο χωράφι και καθηµερινές διαδροµές σε κάθε προορισµό. Η νέα γενιά, προσφέρεται σε δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Η αρχική τροφοδοτείται από τον 2λιτρο τετρακύλινδρο TDI biturbo των 205 ίππων και 500 Nm, ενώ η κορυφαία έκδοση φοράει τον 3λιτρο V6 TDI των 240 ίππων και 600 Nm. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται µε σύστηµα τετρακίνησης, καθώς και µε το νέο αυτόµατο κιβώτιο των 10 (!) σχέσεων, που αντικαθιστά το αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων του προηγούµενου µοντέλου.

Η τεχνολογία του συστήµατος κίνησης εξασφαλίζει ότι το νέο Amarok µπορεί να κινηθεί ακόµα και στα πιο σκληροτράχηλα εδάφη, ενώ έχει δυνατότητα ρυµούλκησης έως και 3,5 τόνους. To νέο Amarok προσφέρει έως και 6 προφίλ οδήγησης. Έτσι, o οδηγός έχει στην διάθεσή του εκτός από τα Normal και Eco, το Slippery για συνθήκες µειωµένης πρόσφυσης, το Snow/ Sand για παχύ χιόνι ή άµµο, το Mud/Ruts για κακοτράχαλα εδάφη και το Tow/Haul για τη ρυµούλκηση.

Διαβάστε στο profi που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Eργασία ελάχιστης παρέμβασης με την τεχνολογία LiDAR στα χορτοδετικά Case

Η Case IH παρουσίασε τον αυτοματισμό αυτό στο Ορλάντο της Φλόριντα (2024 NCBA Cattle Con) και επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς χέρια σε σταθερά μεγάλα τετράγωνα χορτοδετικά ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του χειριστή.

Pick-up της Χρονιάς για τρίτη φορά το Volkswagen Amarok δεύτερης γενιάς

Η κριτική επιτροπή, με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναγνώρισε τη στιβαρότητα και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η δεύτερη γενιά του επαγγελματικού οχήματος της Volkswagen.