Volkswagen Amarok 2024: Προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών με σκληροτράχηλο DNA

Κοινοποίηση:

H δεύτερη γενιά του VW Amarok προσφέρει ένα προηγµένο σύνολο χαρακτηριστικών, µε πάνω από 25 συστήµατα υποβοήθησης οδηγού, online υπηρεσίες, αποδοτικούς κινητήρες, σε µία σκληροτράχηλη «συσκευασία» που φέρει το σαφές σχεδιαστικό DNA της Volkswagen.

Σχεδιασµένη στη Γερµανία και την Αυστραλία και µε παραγωγή στη Νότια Αφρική, η δεύτερη γενιά του VW Amarok διαθέτει µία σειρά από καινοτόµα χαρακτηριστικά που την καθιστούν µία ιδανική επιλογή που συνδυάζει off-road εξορµήσεις, εργασία στο χωράφι και καθηµερινές διαδροµές σε κάθε προορισµό. Η νέα γενιά, προσφέρεται σε δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Η αρχική τροφοδοτείται από τον 2λιτρο τετρακύλινδρο TDI biturbo των 205 ίππων και 500 Nm, ενώ η κορυφαία έκδοση φοράει τον 3λιτρο V6 TDI των 240 ίππων και 600 Nm. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται µε σύστηµα τετρακίνησης, καθώς και µε το νέο αυτόµατο κιβώτιο των 10 (!) σχέσεων, που αντικαθιστά το αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων του προηγούµενου µοντέλου.

Η τεχνολογία του συστήµατος κίνησης εξασφαλίζει ότι το νέο Amarok µπορεί να κινηθεί ακόµα και στα πιο σκληροτράχηλα εδάφη, ενώ έχει δυνατότητα ρυµούλκησης έως και 3,5 τόνους. To νέο Amarok προσφέρει έως και 6 προφίλ οδήγησης. Έτσι, o οδηγός έχει στην διάθεσή του εκτός από τα Normal και Eco, το Slippery για συνθήκες µειωµένης πρόσφυσης, το Snow/ Sand για παχύ χιόνι ή άµµο, το Mud/Ruts για κακοτράχαλα εδάφη και το Tow/Haul για τη ρυµούλκηση.

Διαβάστε στο profi που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Η νέα TTV εµπειρία από την Deutz-Fahr με την ολοκαίνουργια Σειρά 6

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καµπίνας και πέντε ολοκαίνουργια µοντέλα περιελάµβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων φοδιάζονται που εξοπλίζονται µε τους δοκιµασµένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.

Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Pick-up της Χρονιάς για τρίτη φορά το Volkswagen Amarok δεύτερης γενιάς

Η κριτική επιτροπή, με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναγνώρισε τη στιβαρότητα και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η δεύτερη γενιά του επαγγελματικού οχήματος της Volkswagen.