XAG P100 PRO: Ψεκασμός, λίπανση και χαρτογράφηση σε ένα συμπαγές drone

Κοινοποίηση:

Το XAG P100 Pro διασφαλίζει τον καλύτερο ψεκασμό αξιοποιώντας τη μεγάλη δύναμη των καθοδικών ρευμάτων σε συνδυασμό με τα φυγοκεντρικά μπεκ iRaSS.

Tο drone P100 Pro της XAG, ειδικά σχεδιασμένο για τον αγροτικό τομέα, επιτυγχάνει βελτιωμένη απόδοση πτήσης, χαμηλή κατανάλωσης ενέργειας και καλύτερο ψεκασμό αξιοποιώντας τη μεγάλη δύναμη των καθοδικών ρευμάτων, ενώ μπορεί άνετα να καλύψει τις εργασίες ψεκασμού, λίπανσης και χαρτογράφησης. Χρησιμοποιώντας μια διαιρούμενη πλατφόρμα και 3 υποσυστήματα Revospray 3, Revocast 3 και Realterra 2, το P100 Pro είναι το μόνο αγροτικό Drone που μπορεί να καλύψει τις εργασίες ψεκασμού, λίπανσης και χαρτογράφησης σε μια πλατφόρμα.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

-Το drone XAG P100 Pro αποτελεί τη ναυαρχίδα της XAG

-Είναι τo μοναδικό με ταχύτητα ψεκασμού 8 m/s.

-Είναι τo μοναδικό με 18 λεπτά χρόνο πτήσης

-Διαθέτει ψεκασμό ως 180 στρμ./ώρα

Revospray 3

Η μονάδα φέρει έναν επαναστατικό σχεδιασμό και αναδιπλούμενο βραχίονα με μείωση όγκου έως και 65% για ευελιξία στη μεταφορά και την αποθήκευση, ανασχεδιασμό μοτέρ και πτερύγια, που επιτρέπουν ταχύτητες αποδοτικού ψεκασμού έως και 14m/s. Η νέα δεξαμενή χωρητικότητας 50 λίτρων και οι 2 αντλίες συνολικής απόδοσης 22 λ./λ. ικανοποιούν τις ανάγκες της γεωργίας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το XAG P100Pro φέρει Τεχνολογία Φυγοκεντρικών Μπεκ Ψεκασμού iRass 3 γενιάς, με πλάτος εργασίας από 5-10 μ. και διπλάσια διείσδυση σταγόνας ψεκασμού στο φυτό, στοιχείο που αυξάνει την παραγωγικότητα έως και 190 στρ./ώρα. Επίσης, ενσωματώνεται ένα Radar πολλαπλών κατευθύνσεων με στόχο την ακριβή αντίληψη και αποφυγή εμποδίων από απόσταση 1,5-80 μ.

Νέο είναι και το χειριστήριο ARC 3 με βελτιωμένες επιδόσεις και ευελιξία στο χειροκίνητο χειρισμό, εύκολη καταγραφή εμποδίων και συνόρων.

Άδειασμα δοχείου λιπάσματος 80 λιτρων σε μόλις 20 δεύτερα

Το ανανεωμένο σύστημα λίπανσης Revocast 3 της XAG διαθέτει κάθετους φυγοκεντρικούς δίσκους διασποράς που παρέχουν γρήγορη κατακόρυφη επιτάχυνση προς τα κάτω, αψηφώντας τις ριπές του αέρα. Το πλάτος λίπανσης προσαρμόζεται με ακρίβεια ανάλογα με το ύψος πτήσης, προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς κενά ή επικαλύψεις.

-Δοχείο 80 λίτρων/50 kg με ανίχνευση όγκου σε πραγματικό χρόνο

-Μέγιστη αποδοτικότητα λίπανσης έως και 300 στρ/ώρα

-Δυνατότητα εφαρμογής μεταβλητής δοσολογίας λίπανσης

Realterra 2

Το σύστημα χαρτογράφησης XAG Realterra 2 σε συνδυασμό με το XAG P100 Pro, επιτρέπουν την εύκολη καταγραφή συνόρων και εμποδίων σε περιοχές όπου το ανάγλυφο των χωραφιών κάνει δύσκολο το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση πτήσης.

Χαρακτηριστικά

-Το χαρτογραφικό παρελκόμενο Realterra 2 προσαρμόζεται εύκολα στο P100 Pro χάρη στα γρήγορα κουμπώματα σε μόλις ένα λεπτό

-Τηλεπισκόπηση έως και 130 στρέμματα σε 1 πτήση και απευθείας επεξεργασία και συγχρονισμός του ορθομωσαϊκού τρισδιάστατου χάρτη στην κινητή συσκευή, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο internet

-Αυτόματος τρισδιάστατος σχεδιασμός για χωράφια που βρίσκονται σε λόφους ή δενδρώδεις καλλιέργειες σε επικλινή εδάφη

Τα drone της XAG διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία TractorGPS (τηλ.: 2310287166)
www.tractorgps.gr

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Ο κινητήρας D5 της Volvo Penta στην καρδιά του πρώτου πλήρους αυτόνομου οχήματος της Kuhn

Το Karl αποτελεί το καινοτόμο και πλήρως αυτόνομο όχημα της Κuhn, εξοπλιζόμενο με τον κινητήρα D5 της Volvo Penta, που θα είναι ικανός να έλκει ειδικά προσαρμοσμένα παρελκόμενα. Η συνεργασία αυτή με τη Volvo έρχεται ως συνέχεια της μακροχρόνιας εμπειρίας για την παραγωγή των αυτοκινούμενων ψεκαστικών Artec.