Αειθαλής και με πλούσιο παλμαρέ η σειρά αλωνιστικών New Holland CX

Κοινοποίηση:

Η New Holland γιορτάζει την 20ή Επέτειο των εµβληµατικών θεριζοαλωνιστικών µηχανών CX, οι οποίες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν έχουν καταγράψει πάνω από 20.000 πωλήσεις έχοντας παράλληλα και 33 βραβεία στο παλµαρέ τους. Η CX είναι τώρα διαθέσιµη µε το ολοκαίνουργιο µαχαίρι FD2 Flex Draper, από την συνεργασία της New Holland µε την MacDon Industries.

Η New Holland γιορτάζει την 20ή Επέτειο της σειράς CX, της ναυαρχίδας των θεριζοαλωνιστικών µηχανών, η οποία έθεσε τα υψηλά στάνταρτ στην κατηγορία των αλωνιστικών µηχανών συµβατικής λειτουργίας. Από την παρουσίασή της, ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στην απόδοση, την ευελιξία και την ποιότητα συγκοµιδής.

H CX, ναυαρχίδα των θεριζοαλωνιστικών µηχανών, γεννήθηκε έχοντας κληρονοµήσει την υπεροχή των µηχανών συγκοµιδής της New Holland, η οποία περιλαµβάνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως ο περιστροφικός διαχωριστήρας που παρουσιάστηκε το 1972, το ενσωµατωµένο υποβραχιόνιο από το 1993 και την µεγαλύτερη τρόµπα αλωνισµού στην κατηγορία, µε διάµετρο 750mm, που ξεκίνησε το 2001.

Η 20ετής ιστορία της CX χαρακτηρίζεται από τις σηµαντικότερες διακρίσεις κύρους στην κατηγορία, συµπεριλαµβανοµένου του τίτλου «Μηχάνηµα της Χρονιάς» (Machine of the Year) στην έκθεση Agritechnica και των βραβείων καινοτοµίας στην έκθεση SIMA. Ήταν το πρώτο µηχάνηµα που σχεδιάστηκε για λειτουργία σε περιβάλλον γεωργίας ακριβείας και τα τελευταία 10 χρόνια, η παραγωγικότητά του αυξήθηκε κατά 17% και η ευελιξία του από καλλιέργεια σε καλλιέργεια βελτιώθηκε ακόµη περισσότερο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από τη γαλλική Seederal το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Κάθε χρονιά να γίνει χρονιά των µηχανηµάτων

Με έναν στόλο αγροτικών µηχανηµάτων που ξεπερνάει σε ηλικία τα 26 έτη. η ανάγκη για ανανέωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ και είναι ευκαιρία να συνδυαστεί µε τη χρήση των νέων τεχνολογιών, που έχουν µπει στον πρωτογενή τοµέα, σύµφωνα µε τον πρόεδρο του ΣΕΑΜ, Σάββα Μπαλουκτσή.