Επίδειξη μηχανημάτων Orizzonti και Alpego στη Νεμέα

Κοινοποίηση:

Στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, τα μηχανήματα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι αγρότες της περιοχής αφορούσαν σε φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέα και λιπασματοδιανομέα αμπελουργικό.

Στην παρουσίαση-επίδειξη των αμπελουργικών μηχανημάτων Alpego και Orizzonti προχώρησε στη Νεμέα Κορινθίας η εταιρεία Alpellas AE. Η εταιρεία «Orizzonti» από τον ιταλικό Βορρά διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε υδραυλικά μηχανήματα για κατεργασία μέσα στις σειρές, μετρώντας πολλά χρόνια μελέτης στα συγκεκριμένα μηχανήματα με πληθώρα πλαισίων για όλες τις διαστάσεις σειρών και τις θέσεις ανάρτησης τους στο τρακτέρ, καθώς και με πολλαπλά εργαλεία κατεργασίας για όλες τις καλλιεργητικές φροντίδες στα αμπέλια και στα δέντρα.

Σημειώνεται εδώ πως η δοκιμή έγινε με τη συνεργασία της Same Deutz Fahr Κορινθίας Γεωργιτσας, η οποία και υποστήριξε την εκδήλωση. Τα μηχανήματα που δοκιμάστηκαν ήταν: φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέας και λιπασματοδιανομέας αμπελουργικός.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ORIZZONTI και Alpego είναι η εταιρεία ALPELLAS A.E.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Ευημερία και ανάπτυξη όλων των μελών της P J Condellis S.A. το 2024

Η P J Condellis S.A. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Σε κλίμα χαράς, τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές, και να επισημάνουν τη δέσμευσή τους στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών.

Ο κινητήρας D5 της Volvo Penta στην καρδιά του πρώτου πλήρους αυτόνομου οχήματος της Kuhn

Το Karl αποτελεί το καινοτόμο και πλήρως αυτόνομο όχημα της Κuhn, εξοπλιζόμενο με τον κινητήρα D5 της Volvo Penta, που θα είναι ικανός να έλκει ειδικά προσαρμοσμένα παρελκόμενα. Η συνεργασία αυτή με τη Volvo έρχεται ως συνέχεια της μακροχρόνιας εμπειρίας για την παραγωγή των αυτοκινούμενων ψεκαστικών Artec.