Επίδειξη μηχανημάτων Orizzonti και Alpego στη Νεμέα

Κοινοποίηση:

Στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, τα μηχανήματα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι αγρότες της περιοχής αφορούσαν σε φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέα και λιπασματοδιανομέα αμπελουργικό.

Στην παρουσίαση-επίδειξη των αμπελουργικών μηχανημάτων Alpego και Orizzonti προχώρησε στη Νεμέα Κορινθίας η εταιρεία Alpellas AE. Η εταιρεία «Orizzonti» από τον ιταλικό Βορρά διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε υδραυλικά μηχανήματα για κατεργασία μέσα στις σειρές, μετρώντας πολλά χρόνια μελέτης στα συγκεκριμένα μηχανήματα με πληθώρα πλαισίων για όλες τις διαστάσεις σειρών και τις θέσεις ανάρτησης τους στο τρακτέρ, καθώς και με πολλαπλά εργαλεία κατεργασίας για όλες τις καλλιεργητικές φροντίδες στα αμπέλια και στα δέντρα.

Σημειώνεται εδώ πως η δοκιμή έγινε με τη συνεργασία της Same Deutz Fahr Κορινθίας Γεωργιτσας, η οποία και υποστήριξε την εκδήλωση. Τα μηχανήματα που δοκιμάστηκαν ήταν: φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέας και λιπασματοδιανομέας αμπελουργικός.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ORIZZONTI και Alpego είναι η εταιρεία ALPELLAS A.E.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Ενισχύεται η αγορά τρακτέρ από την αναπροσαρμογή των Σχεδίων Βελτίωσης

Αναπροσαρμογή Σχεδίων Βελτίωσης και μετατόπιση του κέντρου βάρους από άλλες δράσεις στην αγορά τρακτέρ, φέρνει η κατάργηση των βάσεων (μόρια) στη Θεσσαλία και τον Έβρο, γεγονός το οποίο αποτιμάται θετικά από τους ντόπιους εισαγωγείς που προσβλέπουν σε «ζεστή» αγορά και τον επόμενο χρόνο.

Μονάδα παραγωγής αφιερωμένη στα κιβώτια ταχυτήτων από το ιταλικό γκρουπ Argo Tractors

Τα εγκαίνια του νέου αυτού εργοστασίου πραγματοποιούνται τη χρονιά κατά την οποία η Landini, η μάρκα τρακτέρ που παράγει ο όμιλος, γιορτάζει 140 χρόνια ιστορίας. Η μονάδα φιλοξενείται στην Campagnola και θα αναπτύσσει κιβώτια μετάδοσης για τις μάρκες του γκρουπ.