Η σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαμορφώνεται όπως τη θέλει ο δενδροκαλλιεργητής

Κοινοποίηση:

Κινητήρες τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων, µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και πολλές επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO, προσφέρει η Hurlimann για τα µοντέλα XF, XS & XV.

Η νέα σειρά XF / XS / XV της Hurlimann είναι ειδικά σχεδιασµένη για ανθεκτική εργασία σε αµπελώνες και οπωρώνες. Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και στις αµέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO.

Παράλληλα, η νέα σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαθέτει µια εξαιρετικά άνετη καµπίνα, σχεδιασµένη σύµφωνα µε τα πιο προηγµένα, καινοτόµα και εργονοµικά χαρακτηριστικά. Κινητήρας και κιβώτιο Η σκληρή εργασία γίνεται από τους πολυβραβευµένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππων.

Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Είναι εξαιρετικά συµπαγείς και συµβατοί µε τα πρότυπα εκποµπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες διαστάσεις και προφίλ µε την προηγούµενη γενιά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα

Χωρίς SIMA το 2024 ελέω κινητοποιήσεων και μείωσης αριθμού εκθετών

Στην απόφαση να ακυρώσει την φετινή SIMA φαίνεται να προχωράει η διοργανώτρια αρχή, μετά και την σημαντική μείωση του αριθμού εκθετών τόσο λόγω της αλλαγής της τοποθεσίας της έκθεσης όσο και λόγω της γενικευμένης κρίσης στον ευρωπαϊκό πρωτογενή τομέα.

Η νέα TTV εµπειρία από την Deutz-Fahr με την ολοκαίνουργια Σειρά 6

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καµπίνας και πέντε ολοκαίνουργια µοντέλα περιελάµβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων φοδιάζονται που εξοπλίζονται µε τους δοκιµασµένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.