Η σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαμορφώνεται όπως τη θέλει ο δενδροκαλλιεργητής

Κοινοποίηση:

Κινητήρες τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων, µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και πολλές επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO, προσφέρει η Hurlimann για τα µοντέλα XF, XS & XV.

Η νέα σειρά XF / XS / XV της Hurlimann είναι ειδικά σχεδιασµένη για ανθεκτική εργασία σε αµπελώνες και οπωρώνες. Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και στις αµέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO.

Παράλληλα, η νέα σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαθέτει µια εξαιρετικά άνετη καµπίνα, σχεδιασµένη σύµφωνα µε τα πιο προηγµένα, καινοτόµα και εργονοµικά χαρακτηριστικά. Κινητήρας και κιβώτιο Η σκληρή εργασία γίνεται από τους πολυβραβευµένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππων.

Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Είναι εξαιρετικά συµπαγείς και συµβατοί µε τα πρότυπα εκποµπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες διαστάσεις και προφίλ µε την προηγούµενη γενιά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα