Η σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαμορφώνεται όπως τη θέλει ο δενδροκαλλιεργητής

Κοινοποίηση:

Κινητήρες τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων, µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και πολλές επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO, προσφέρει η Hurlimann για τα µοντέλα XF, XS & XV.

Η νέα σειρά XF / XS / XV της Hurlimann είναι ειδικά σχεδιασµένη για ανθεκτική εργασία σε αµπελώνες και οπωρώνες. Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και στις αµέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO.

Παράλληλα, η νέα σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαθέτει µια εξαιρετικά άνετη καµπίνα, σχεδιασµένη σύµφωνα µε τα πιο προηγµένα, καινοτόµα και εργονοµικά χαρακτηριστικά. Κινητήρας και κιβώτιο Η σκληρή εργασία γίνεται από τους πολυβραβευµένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππων.

Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Είναι εξαιρετικά συµπαγείς και συµβατοί µε τα πρότυπα εκποµπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες διαστάσεις και προφίλ µε την προηγούµενη γενιά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Τα νέα ειδικά τρακτέρ SA222 και YM3 λανσάρει η Yanmar στην Ευρώπη

Από την πρόσφατη έκθεση Agritechnica, όπου παρουσιάστηκαν, τα νέα ειδικά τρακτέρ της Yanmar κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά, με το SA222 να τοποθετείται στην κατηγορία «subcompact» και τα YM3 να αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη σειρά.