Το υψηλών προδιαγραφών τετρακύλινδρο McCormick X6.414 P6-Drive αποκαλύπτεται στο profi

Κοινοποίηση:

Η McCormick επέκτεινε τη Σειρά X6 µε τις νέες κορυφαίες εκδόσεις P6-Drive, που εξοπλίζονται µε ένα ηµι-powershift κιβώτιο ταχυτήτων που αναπτύχθηκε από την εταιρεία, το οποίο συνεργάζεται ιδανικά µε τον κινητήρα FPT 4,5 λίτρων.

Tο X6 ακολουθεί το ίδιο ιταλικό σικ στυλ µε τις µεγαλύτερες σειρές X7 και X8 µε την προσθήκη πανοραµικής οροφής που συµβάλλει στην ενίσχυση των διαπιστευτηρίων καταλληλότητας φορτωτή του τετρακύλινδρου τρακτέρ. Με το όνοµα High Vision Cab, αυξάνει το οπτικό πεδίο κατά 20 εκατοστά, παρέχοντας άπλετη θέα.

Όσον αφορά την τοποθέτησή της στην γκάµα των τρακτέρ της McCormick, η σειρά X6.400 P6 Drive βρίσκεται πάνω από τα X6.4H και X6.4C. Συνολικά υπάρχουν τρία µοντέλα για να διαλέξετε, το X6.413 (µέγιστη απόδοση 100kW/135hp), το X6.414 (107kW/146hp) και το X6.415 (114kW/155hp). Αυτά τα στατιστικά ισχύος περιλαµβάνουν επίσης την ώθηση 10 ίππων για εργασίες pto και µεταφοράς. Η µέγιστη ροπή επιτυγχάνεται στις 1.400 rpm, µε το µεσαίο µοντέλο να συγκεντρώνει 610 Nm.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Προτεινόμενα

Σε ανοικτή επικοινωνία με τον χειριστή οι καμπίνες του μέλλοντος από την Claas

Η εταιρεία σχεδιάζει την καμπίνα του μέλλοντος για τρακτέρ και μηχανήματα συγκομιδής όπως αποδεικνύεται από τα πρότζεκτ που παρουσιάστηκαν στην Agritechnica 2023, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Καινοτομίας, Cab 4.0 και Cab10 Future, δύο προοπτικές για το πώς θα εργάζονται οι άνθρωποι στην ύπαιθρο αύριο.