Μεγαλύτερη χωρητικότητα και γενικές βελτιώσεις στις νέες ταΐστρες Siloking

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Τα αυτοκινούμενα τροφοδοσίας Siloking αναβαθμίζονται με την ανανέωση να περιλαμβάνει τόσο τα θερμικά όσο και τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαΐου 2024

Οι νέες ταîστρες Siloking αναβαθμίζονται και περιλαμβάνουν ένα αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων για τους κοχλίες στα ρυμουλκούμενα μοντέλα, μια ανανεωμένη έκδοση του Etruck που λειτουργεί με μπαταρία, ενώ τα μηχανήματα με καύσιμο πετρελαίου μπορούν πλέον να λειτουργούν με HVO.

Το αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων Variospeed στους μίκτες TrailedLine με δύο και τρεις κοχλίες λέγεται ότι χρειάζεται πολύ λιγότερη ροπή για την εργασία και επομένως μειώνονται οι απαιτήσεις ιπποδύναμης. Μπορούν να επιλεγούν τρεις προκαθορισμένες ταχύτητες κοχλία για την κοπή, την ανάμιξη και την τροφοδοσία με το πάτημα ενός κουμπιού, μαζί με τη δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης από το μηχάνημα που φορτώνει το μίγμα.

Στο αυτοκινούμενο Etruck, η παραγωγή αυτών των μη αυτόματης φόρτωσης μηχανημάτων έχει γίνει ευκολότερη με την αντικατάσταση του σώματος του ενός κοχλία με ένα δίδυμο, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα που κυμαίνεται από 12-20 κυβικά.

Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για μέγιστη απόδοση και μεγαλύτερους όγκους, αλλά και για άνεση με την αποδεδειγμένη αυτόνομη καμπίνα Siloking. Η κολόνα του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενη και ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει λειτουργίες για ανάμιξη, τεμαχισμό και άδειασμα υπολειμμάτων. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς είναι από 0 έως 15 χμ./ώρα.

Η μπαταρία μολύβδου-οξέος έχει αντικατασταθεί με μία με φωσφόρο ιόντων λιθίου, ικανή για δύο έως τέσσερις αναμείξεις χωρίς επαναφόρτιση και προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 3.000-5.000 κύκλους πλήρους φόρτισης. Οι τιμές ξεκινούν από 188.000 λίρες Αγγλίας για την έκδοση των 12 κυβικών. Να σημειωθεί ότι η Siloking είχε πουλήσει πάνω από 100 από τους ηλεκτρικούς μίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως concept στην έκθεση EuroTier το 2016. Τότε η χωρητικότητα της χοάνης ήταν 8 κυβικά, ενώ αυξήθηκε σε 10 και 14 κυβικά το 2017.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα