Μεγαλύτερη χωρητικότητα και γενικές βελτιώσεις στις νέες ταΐστρες Siloking

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Τα αυτοκινούμενα τροφοδοσίας Siloking αναβαθμίζονται με την ανανέωση να περιλαμβάνει τόσο τα θερμικά όσο και τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαΐου 2024

Οι νέες ταîστρες Siloking αναβαθμίζονται και περιλαμβάνουν ένα αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων για τους κοχλίες στα ρυμουλκούμενα μοντέλα, μια ανανεωμένη έκδοση του Etruck που λειτουργεί με μπαταρία, ενώ τα μηχανήματα με καύσιμο πετρελαίου μπορούν πλέον να λειτουργούν με HVO.

Το αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων Variospeed στους μίκτες TrailedLine με δύο και τρεις κοχλίες λέγεται ότι χρειάζεται πολύ λιγότερη ροπή για την εργασία και επομένως μειώνονται οι απαιτήσεις ιπποδύναμης. Μπορούν να επιλεγούν τρεις προκαθορισμένες ταχύτητες κοχλία για την κοπή, την ανάμιξη και την τροφοδοσία με το πάτημα ενός κουμπιού, μαζί με τη δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης από το μηχάνημα που φορτώνει το μίγμα.

Στο αυτοκινούμενο Etruck, η παραγωγή αυτών των μη αυτόματης φόρτωσης μηχανημάτων έχει γίνει ευκολότερη με την αντικατάσταση του σώματος του ενός κοχλία με ένα δίδυμο, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα που κυμαίνεται από 12-20 κυβικά.

Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για μέγιστη απόδοση και μεγαλύτερους όγκους, αλλά και για άνεση με την αποδεδειγμένη αυτόνομη καμπίνα Siloking. Η κολόνα του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενη και ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει λειτουργίες για ανάμιξη, τεμαχισμό και άδειασμα υπολειμμάτων. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς είναι από 0 έως 15 χμ./ώρα.

Η μπαταρία μολύβδου-οξέος έχει αντικατασταθεί με μία με φωσφόρο ιόντων λιθίου, ικανή για δύο έως τέσσερις αναμείξεις χωρίς επαναφόρτιση και προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 3.000-5.000 κύκλους πλήρους φόρτισης. Οι τιμές ξεκινούν από 188.000 λίρες Αγγλίας για την έκδοση των 12 κυβικών. Να σημειωθεί ότι η Siloking είχε πουλήσει πάνω από 100 από τους ηλεκτρικούς μίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως concept στην έκθεση EuroTier το 2016. Τότε η χωρητικότητα της χοάνης ήταν 8 κυβικά, ενώ αυξήθηκε σε 10 και 14 κυβικά το 2017.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Με λεωφορεία νέας γενιάς κινητήρων CNG της IVECO ανανεώνεται ο στόλος της Αθήνας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επέλεξε την IVECO BUS και το μοντέλο URBANWAY CNG με αρθρωτό σύστημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και είναι συμβατό με βιομεθάνιο. Η παράδοση των 100 λεωφορείων νέας γενιάς URBANWAY CNG θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ανανέωση του στόλου της Αθήνας.

Ρηχή κατεργασία του εδάφους και μηχανική αντιμετώπιση ζιζανίων από τα Lemken Koralin

Οι επιλογές για μηχανική ζιζανιοκτονία με ταυτόχρονη εξαιρετικά ρηχή επεξεργασία του εδάφους από την εταιρεία Lemken είναι συγκεκριμένες και συνώνυμες της ευέλικτης και αποτελεσματικής εφαρμογής.