Discovery Collector C2 για μεγαλύτερη χωρητικότητα και ασύρματη φόρτιση της Lely

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η αναβάθμιση στο νέο Discovery Collector C2 φέρνει, μεταξύ άλλων, βελτιωμένο σταθμό ασύρματης φόρτισης για ταχύτερη εργασία στον αχυρώνα.

Το Discovery Collector C2 της Lely αναβαθμίστηκε και διαθέτει μια νέα μπαταρία λιθίου, που φορτίζεται μέσω ενός ασύρματου σταθμού φόρτισης. Ο τελευταίος εξασφαλίζει ότι το Discovery Collector C2 φορτίζεται ταχύτερα και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδρομές του νωρίτερα για ένα καθαρό περιβάλλον αχυρώνα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαΐου 2024

Ως αποτέλεσμα, το Discovery Collector C2 κινεταί στο 60% του χρόνου και φορτίζει στο 40%, ενώ μπορεί να καθαρίζει στάβλους με έως και 120 αγελάδες. Η συχνότερη λειτουργία σημαίνει, κατ’επέκταση, ότι συλλέγεται περισσότερη κοπριά. Αυτό το πλεονέκτημα εξασφαλίζει ένα καθαρό δάπεδο στο στάβλο, το οποίο με τη σειρά του εξασφαλίζει λιγότερη κοπριά και καθαρούς μαστούς.

Η ολοκληρωμένη λύση συλλογής κοπριάς

Ένα καθαρότερο δάπεδο αχυρώνα οδηγεί σε καθαρότερες οπλές. Το Discovery Collector C2 έχει σχεδιαστεί ειδικά για στάβλους με ημισυμπαγή δάπεδα και ακολουθεί μια διαφορετική επαναστατική προσέγγιση σε σύγκριση με την παραδοσιακή απόξεση κοπριάς.

Συγκεκριμένα, το Discovery Collector C2 δεν σπρώχνει την κοπριά αλλά την απορροφά με ηλεκτρική σκούπα. Αυτό καθιστά τη συσσώρευση κοπριάς -στην οποία στέκονται οι αγελάδες- παρελθόν. Αυτό όχι μόνο κάνει το δάπεδο καθαρότερο, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι οι οπλές των αγελάδων παραμένουν καθαρότερες. Αυτό βελτιώνει τόσο την υγεία των αγελάδων όσο και την ευημερία των ζώων.

Μια άνετη εμπειρία για τις αγελάδες

Το μηχάνημα δεν απαιτεί καλώδια ή υδρορροές. Αυτό εξασφαλίζει ένα πιο ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης για τις αγελάδες. Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, το Discovery Collector C2 μπορεί επίσης να κινηθεί εύκολα ανάμεσα στις αγελάδες, τις πύλες διαλογής και γύρω από τα περάσματα των θαλάμων και τον χώρο αναμονής.

Νερό για πρόσθετα αποτελέσματα και αυξημένη ασφάλεια

Οι αγελάδες είναι πιο πιθανό να επιδείξουν τη φυσική τους συμπεριφορά σε ένα καθαρό περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, η θερμότητα ανιχνεύεται νωρίτερα. Το Discovery Collector C2 ψεκάζει νερό από το μπροστινό και το πίσω μέρος του μηχανήματος, ενώ ο ψεκασμός από το μπροστινό μέρος έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσληψη κοπριάς.

Από το πίσω μέρος αφήνει πίσω του ένα υγρό δάπεδο για επιπλέον πρόσφυση, με ένα καλό αποτέλεσμα και μια μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ευέλικτος καθαρισμός

Η καθημερινή ρουτίνα της απόξεσης της κοπριάς ανήκει στο παρελθόν με το Discovery Collector C2. Οι διαδρομές και η συχνότητα καθαρισμού μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τον καθημερινό ρυθμό των αγελάδων -ή του χειριστή-, ώστε τα πράγματα να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα. Και αν θέλετε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα, για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, σημειώνει η Lely.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα

Hurlimann XF, XS & XV: όπως το θες

Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.