Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και τα νέα τρακτέρ της Agritechnica στο Profi

Κοινοποίηση:

Η µεγάλη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα µηχανήµατα επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στις 12-18 Νοέµβριου. Ο τεράστιος αριθµός νέων µηχανηµάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί συνοδεύεται και από σηµαντικές παγκόσµιες πρεµιέρες. Στο profi Νοεμβρίου φιλοξενείται µια πλήρης ανασκόπηση της επερχόµενης διεθνούς έκθεσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά νέα για µεγάλα και µικρά τρακτέρ ενόψει της Agritechnica, αλλά µην εκπλαγείτε αν κάνουν την εµφάνισή τους και άλλα νέα τρακτέρ – η Deutz-Fahr και η Massey Ferguson αποφάσισαν να περιµένουν µέχρι να ανοίξουν οι πόρτες, για να αποκαλύψουν τις λεπτοµέρειες των νέων σειρών 6 και 9S αντίστοιχα.

Αλλά υπάρχουν και φήµες για κάτι νέο από την Claas, ενώ συνολικά οι κατασκευάστριες εργάζονται σκληρά τους τελευταίους µήνες ανακοινώνοντας λεπτοµέρειες για τα τελευταία τους προϊόντα. Πολλές οι πρεµιέρες, πολλά και τα βραβεία και ακόµα περισσότερα που ανακοινώνονται, ρίχοντας µια µατιά στην προεπισκόπηση που ακολουθεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη τους Metallica

Στα συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη, κατά την παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς της IVECO, ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη, το μουσικό γκρουπ Metallica, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, M72 World Tour.

Το σύστημα επιλεκτικής ζιζανιοκτονίας WeedSeeker2 εν δράση στα ελληνικά πεδία

Ως ένα σύστηµα κοµµένο και ραµµένο για γραµµικές καλλιέργειες όπως το βαµβάκι, παρουσιάστηκε το νέο σύστηµα επιλεκτικής φυτοπροστασίας WeedSeeker2 της Trimble σε µία ξεχωριστή ηµέρα αγρού που πραγµατοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.