Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και τα νέα τρακτέρ της Agritechnica στο Profi

Κοινοποίηση:

Η µεγάλη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα µηχανήµατα επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στις 12-18 Νοέµβριου. Ο τεράστιος αριθµός νέων µηχανηµάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί συνοδεύεται και από σηµαντικές παγκόσµιες πρεµιέρες. Στο profi Νοεμβρίου φιλοξενείται µια πλήρης ανασκόπηση της επερχόµενης διεθνούς έκθεσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά νέα για µεγάλα και µικρά τρακτέρ ενόψει της Agritechnica, αλλά µην εκπλαγείτε αν κάνουν την εµφάνισή τους και άλλα νέα τρακτέρ – η Deutz-Fahr και η Massey Ferguson αποφάσισαν να περιµένουν µέχρι να ανοίξουν οι πόρτες, για να αποκαλύψουν τις λεπτοµέρειες των νέων σειρών 6 και 9S αντίστοιχα.

Αλλά υπάρχουν και φήµες για κάτι νέο από την Claas, ενώ συνολικά οι κατασκευάστριες εργάζονται σκληρά τους τελευταίους µήνες ανακοινώνοντας λεπτοµέρειες για τα τελευταία τους προϊόντα. Πολλές οι πρεµιέρες, πολλά και τα βραβεία και ακόµα περισσότερα που ανακοινώνονται, ρίχοντας µια µατιά στην προεπισκόπηση που ακολουθεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Ακριβής και αποδοτική η τεχνική λίπανσης των διανομέων Bogballe

Ο κατασκευαστής λιπασματοδιανομέων Bogballe καταφέρνει επιτυχημένη διανομή χωρίς την ανάγκη άμεσων, έμμεσων ή κρυφών ρυθμίσεων από τον χρήστη και, το πιο σημαντικό, χωρίς να φορτώνει τον λιπασματοδιανομέα με περίπλοκα και δαπανηρά στην συντήρηση ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά υποβοηθήματα.

Επένδυση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ από τη CNH στο Βέλγιο για τη CR11

Η υπερσύγχρονη αλωνιστική CR11 αλλά και υπόλοιπα μηχανήματα του κλάδου θα κατασκευάζονται σε νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο, εκεί όπου θα βρίσκεται όμως και ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου.

Πιο προηγμένη από ποτέ η νέα γενιά χορτοκοπτικών Disco 9300 της Claas

Αγρότες και εργολάβοι μπορούν να βασίζονται στα προηγμένα μηχανήματα DISCO 9300 C AUTO SWATHER και Disco 9300 Direct Swather, στα οποία η Claas εισάγει όλη τη τεχνογνωσία της αλλά και την καινοτόμο λύση κοχλία, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν την επιλογή συλλογής θημωνιάς ή ευρείας εναπόθεσης αυτής, ακόμη και όταν κόβουν χωρίς ξηραντικό.