Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και τα νέα τρακτέρ της Agritechnica στο Profi

Κοινοποίηση:

Η µεγάλη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα µηχανήµατα επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στις 12-18 Νοέµβριου. Ο τεράστιος αριθµός νέων µηχανηµάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί συνοδεύεται και από σηµαντικές παγκόσµιες πρεµιέρες. Στο profi Νοεμβρίου φιλοξενείται µια πλήρης ανασκόπηση της επερχόµενης διεθνούς έκθεσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά νέα για µεγάλα και µικρά τρακτέρ ενόψει της Agritechnica, αλλά µην εκπλαγείτε αν κάνουν την εµφάνισή τους και άλλα νέα τρακτέρ – η Deutz-Fahr και η Massey Ferguson αποφάσισαν να περιµένουν µέχρι να ανοίξουν οι πόρτες, για να αποκαλύψουν τις λεπτοµέρειες των νέων σειρών 6 και 9S αντίστοιχα.

Αλλά υπάρχουν και φήµες για κάτι νέο από την Claas, ενώ συνολικά οι κατασκευάστριες εργάζονται σκληρά τους τελευταίους µήνες ανακοινώνοντας λεπτοµέρειες για τα τελευταία τους προϊόντα. Πολλές οι πρεµιέρες, πολλά και τα βραβεία και ακόµα περισσότερα που ανακοινώνονται, ρίχοντας µια µατιά στην προεπισκόπηση που ακολουθεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Έκλεισε 50 χρόνια ζωής η σειρά ενσιρωτικών μηχανών Jaguar της Claas

Οι αυτοκινούμενες χορτοκοπτικές μηχανές JAGUAR, η ναυαρχίδα της σειράς μηχανημάτων Claas, γιορτάζουν τα 50ά γενέθλιά τους, αφού από το 1973, όταν η εταιρεία με έδρα το Harsewinkel κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο μοντέλο της ιστορικής σειράς, το 60 SF, πέρασε μισός αιώνας.