Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και τα νέα τρακτέρ της Agritechnica στο Profi

Κοινοποίηση:

Η µεγάλη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα µηχανήµατα επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στις 12-18 Νοέµβριου. Ο τεράστιος αριθµός νέων µηχανηµάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί συνοδεύεται και από σηµαντικές παγκόσµιες πρεµιέρες. Στο profi Νοεμβρίου φιλοξενείται µια πλήρης ανασκόπηση της επερχόµενης διεθνούς έκθεσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά νέα για µεγάλα και µικρά τρακτέρ ενόψει της Agritechnica, αλλά µην εκπλαγείτε αν κάνουν την εµφάνισή τους και άλλα νέα τρακτέρ – η Deutz-Fahr και η Massey Ferguson αποφάσισαν να περιµένουν µέχρι να ανοίξουν οι πόρτες, για να αποκαλύψουν τις λεπτοµέρειες των νέων σειρών 6 και 9S αντίστοιχα.

Αλλά υπάρχουν και φήµες για κάτι νέο από την Claas, ενώ συνολικά οι κατασκευάστριες εργάζονται σκληρά τους τελευταίους µήνες ανακοινώνοντας λεπτοµέρειες για τα τελευταία τους προϊόντα. Πολλές οι πρεµιέρες, πολλά και τα βραβεία και ακόµα περισσότερα που ανακοινώνονται, ρίχοντας µια µατιά στην προεπισκόπηση που ακολουθεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Προτεινόμενα