Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες και τα νέα τρακτέρ της Agritechnica στο Profi

Κοινοποίηση:

Η µεγάλη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα µηχανήµατα επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στις 12-18 Νοέµβριου. Ο τεράστιος αριθµός νέων µηχανηµάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί συνοδεύεται και από σηµαντικές παγκόσµιες πρεµιέρες. Στο profi Νοεμβρίου φιλοξενείται µια πλήρης ανασκόπηση της επερχόµενης διεθνούς έκθεσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά νέα για µεγάλα και µικρά τρακτέρ ενόψει της Agritechnica, αλλά µην εκπλαγείτε αν κάνουν την εµφάνισή τους και άλλα νέα τρακτέρ – η Deutz-Fahr και η Massey Ferguson αποφάσισαν να περιµένουν µέχρι να ανοίξουν οι πόρτες, για να αποκαλύψουν τις λεπτοµέρειες των νέων σειρών 6 και 9S αντίστοιχα.

Αλλά υπάρχουν και φήµες για κάτι νέο από την Claas, ενώ συνολικά οι κατασκευάστριες εργάζονται σκληρά τους τελευταίους µήνες ανακοινώνοντας λεπτοµέρειες για τα τελευταία τους προϊόντα. Πολλές οι πρεµιέρες, πολλά και τα βραβεία και ακόµα περισσότερα που ανακοινώνονται, ρίχοντας µια µατιά στην προεπισκόπηση που ακολουθεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα