Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Κοινοποίηση:

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα στη σχετικά νέα σειρά 6 TTV, ξεκινώντας από το 6190 TTV 192 ίππων (141 kW) και φτάνοντας μέχρι το 6230 TTV HD των 230 ίππων (170 kW). Επιλέχθηκε σκόπιμα το 6190 για τη δοκιμή, επειδή όχι μόνο διαθέτει ένα νέο, μικρότερο CVT (το SDF T7340 αντί του T7540 ή του T7560), αλλά και έναν διαφορετικό μπροστινό άξονα Dana – τη δοκό M50 αντί του M60L που χρησιμοποιείται στα μεγαλύτερα τρακτέρ.

Τα άλλα μοντέλα έχουν επίσης ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 8-15 εκατοστά. Μαζί με ένα μικρό πακέτο ψυγείου, το 6190 μπορεί να εμπίπτει στην γκάμα της σειράς 6, αλλά μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές σε σχέση με τα άλλα μοντέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

To Nexat με λιπασματοδιανομέα της Amazone σε δοκιμή πριν την παραγωγή

Το ενδιαφέρον για συνεργασία με το όχημα της Nexat από κατασκευαστές παρελκομένων συνεχίζεται, με την Amazone να δοκιμάζει τώρα έναν λιπασματοδιανομέα προσαρμοσμένο ιδανικά στο μεγάλο μηχάνημα-φορέα εργαλείων της Nexat.

Kverneland και DAT ενώνουν δυνάμεις για νέα προηγμένα συστήματα ψεκασμού

Η εταιρική συμφωνία μεταξύ του Ομίλου Kverneland και της Dimensions Agri Technologies (DAT) θα την επιταχύνει την εξέλιξη στην αγορά των συστημάτων ψεκασμού ακριβείας, αρχικά με τη συνδρομή της DAT στις μονάδες της Kverneland.