26 Σεπτεμβρίου, 2024

Βραβείο στην έκθεση EuroTier για καινοτομία στους μίκτες της λαμβάνει η SILOKING

Το αφαιρούμενο περίβλημα καθιστά τον διαχωρισμό των ξένων σιδηρούχων σωματιδίων ευκολότερο, ασφαλέστερο και οικονομικότερο με τον καινοτόμο μαγνήτη στους κοχλίες, κάτι που αναγνωρίστηκε από την έκθεση EuroTier.

Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και υλικών για το πυροσβεστικό σώμα με την IVECO

Η P J Condellis S.A., μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων και επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της IVECO στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή δύο συμβάσεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προμήθεια είκοσι (20) λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού 22 θέσεων καθώς και πέντε (5) οχημάτων (4Χ2) μεταφοράς υλικών ωφέλιμου φορτίου 7t της IVECO για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την παρουσιάση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα

Η K. Κουιμτζής Α.Ε. διοργανώνει δύο μοναδικές εκδηλώσεις για την αποκλειστική παρουσίαση του νέου ελκυστήρα Fendt 600 Vario στην Ελλάδα. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ. και η δεύτερη εκδήλωση, θα ακολουθήσει μία εβδομάδα αργότερα στην Λάρισα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή στις 11:00 π.μ.

Όλα τα νέα τρακτέρ της Landini στην EIMA 2024 γιορτάζοντας 140 χρόνια ιστορίας

Το 2024 έχει μια ιδιαίτερη συμβολικότητα για την εταιρεία με έδρα το Fabbrico, αφού το σημαντικό ορόσημο 140 χρόνων ιστορία συμπίπτει και με τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου στην Campagnola Emilia, το οποίο παράγει από τις αρχές του έτους τα κιβώτια ταχυτήτων της Argo Tractors, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής της ιταλικής φίρμας.