Νέα μονάδα ανταλλακτικών στην Ευρώπη και τεχνολογίες αιχμής από TYM

Κοινοποίηση:

Η TYM Corporation λανσάρει νέα σειρά compact τρακτέρ και παρουσιάζει την νέα μονάδα ανταλλακτικών της στην Ευρώπη στην διεθνή έκθεση EIMA International 2024, που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια μεταξύ 6 και 10 Νοεμβρίου.

Δύναμη μέχρι 125 hp

Τα νέα τρακτέρ της TYM είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και διαθέτουν αυξημένη ώθηση στους 125 ίππους, ιδανικά για εργασίες μεγαλύτερης κλίμακας, και αποτελούν ένα βήμα στην προσπάθεια της εταιρείας να ανταποκριθεί στα αιτήματα των Ευρωπαίων αγροτών για καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους για παραγωγικότητα και αξιοπιστία στο χωράφι.

Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις για διαχείριση ανταλλακτικών και υπηρεσιών

Από τις καινοτομίες που θα παρουσιάσει η TYM στην EIMA ξεχωρίζει η ίδρυση νέων εγκαταστάσεων στην Ολλανδία για την διαχείριση ανταλλακτικών και υπηρεσιών. Το σύγχρονο ευρωπαϊκό κέντρο της TYM αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία για όλους τους συνεργάτες της εταιρείας στην γηραιά ήπειρο, αφού παρέχει άμεση στήριξη και απλοποιεί την μεταφορά ανταλλακτικών.

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι η ταχύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα των αγροτών και η εκ του αποτελέσματος βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, που είναι κομβική για την βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ηχηρή παρουσία στην EIMA

 Η παρουσία της TYM στην επερχόμενη EIMA αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τα νέα προϊόντα της εταιρείας, που θα έχει στη διάθεση της έναν εκθεσιακό χώρο 500 τετραγωνικών μέτρων στην αίθουσα 19, στον πάγκο Α1.

Τα νέα μηχανήματα της TYM στην EIMA

Σε όσα θα παρουσιάσει η ΤΥΜ στην EIMA τα βλέμματα στρέφονται και στα νέα utility μοντέλα για ανοιχτό χώρο με ισχύ που κυμαίνεται από 75 έως 230 ίππους, τετρακίνητους κινητήρες Deutz και κιβώτια ταχυτήτων powershuttle και powershift. Παράλληλα, διαθέτουν καθίσματα αέρος για περισσότερη άνεση, διανομείς και ηλεκτρικούς ανυψωτές για διευκόλυνση κάθε εργασίας.

Η κορωνίδα της παρουσίασης της TYM στην EIMA θα είναι η Series 4 με τα μοντέλα Τ68 και Τ78, με ισχύ έως και 75 ίππους , και τα μοντέλα της σειράς 5 Series με τα T115 και T130 που θα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες στο δεύτερο μισό του 2025.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Καινοτόμος ο σχεδιασμός του πλαισίου στα νέα ξηραντικά Claas Volto 2024

Η CLAAS προσέθεσε τέσσερα νέα μοντέλα Volto στο κορυφαίο επίπεδο της γκάμας των ξηραντικών της και παρουσίασε πολλές καινοτόμες λύσεις. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς είναι η έκδοση TS με αυτοκατευθυνόμενο πλαίσιο στη θέση εργασίας, η οποία διατίθεται και για τα δύο πλάτη εργασίας, στα 13 και 15,10 μέτρα.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.