Κλεφτή ματιά στις καινοτομίες της BKT που εκτίθενται στο EIMA

Κοινοποίηση:

Η ινδική πολυεθνική πρόκειται να καταπλήξει τους επισκέπτες αυτής της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων που πραγματοποιείται στην Μπολόνια της Ιταλίας από 6-10 Νοεμβρίου 2024.

Η BKT, ο κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών εκτός δρόμου, είναι έτοιμη να καταπλήξει τους επισκέπτες της EIMA με ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών, τεχνολογικών λύσεων αιχμής και καινοτομιών για τον κόσμο της γεωργίας. Μόλις λιγότερο από ένα μήνα πριν από την πολυαναμενόμενη εκδήλωση που προορίζεται για την βιομηχανία γεωργικών μηχανημάτων, που θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια, η ινδική πολυεθνική διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις, εμπειρίες και παρουσιάσεις προϊόντων.

Εκτός από τις καινοτομίες, η BKT θα παρουσιάσει τα εμβληματικά προϊόντα της στην EIMA σε έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο άνω των 600 τετραγωνικών μέτρων στο περίπτερο B1 στην αίθουσα 36, όπου η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί ένα τεράστιο κοινό επισκεπτών εμπορικών εκθέσεων. Μεταξύ των κυριότερων σημείων για τον γεωργικό τομέα είναι η εξαιρετική σειρά AGRIMAX με τα εμβληματικά προϊόντα της, όπως το AGRIMAX V-FLECTO, ένα τέλειο ελαστικό για εφαρμογές οργώματος εδάφους και μεταφοράς, το AGRIMAXFACTOR, το οποίο είναι ομοίως σχεδιασμένο τόσο για μεταφορές σε χωράφια και δρόμους όσο και για το όργωμα εδάφους. Για τα γεωργικά ρυμουλκούμενα, αντιθέτως, θα υπάρχει το V-FLEXA, ένα προϊόν επίπλευσης τελευταίας γενιάς με τεχνολογία VF που επιτρέπει τη μεταφορά βαρέων φορτίων τόσο στο χωράφι όσο και στο δρόμο.

Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας και οι προσδοκίες θα επικεντρωθούν κυρίως στις νέες συμμετοχές: τέσσερα νέα γεωργικά ελαστικά, τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας ακριβούς διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης με την οποία η BKT θα φέρει περαιτέρω πρωτοποριακές λύσεις υψηλής απόδοσης στην αγορά.

Κάτι περισσότερο από απλά προϊόντα. Από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου, η BKT θα προσφέρει στους επισκέπτες της EIMA αξέχαστες εμπειρίες: ένα μέρος του περιπτέρου της θα είναι αφιερωμένο στις αθλητικές χορηγίες, έναν τομέα στον οποίο η BKT έχει ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε διάφορα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το κρίκετ και το κέρλινγκ, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Monster Jam) και άλλα. Εδώ, πέντε παγκόσμιοι πρωταθλητές θα εναλλαχτούν στη σκηνή, ζωντανεύοντας το περίπτερο της BKT για όλη τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης με αυτόγραφα, φωτογραφίες και συνεντεύξεις.

Οι αθλητικοί προσκεκλημένοι που θα είναι παρόντες θα αναρτηθούν στον επίσημο ιστότοπο χορηγιών της BKT, sponsorship.bkt-tyres.com Επιπλέον, δεν θα λείψουν οι συνήθεις στιγμές συμμετοχής του κοινού, όπως η διανομή αποκλειστικών δώρων και βραβείων που προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο, καθώς και οι πανταχού παρούσες μπάλες ποδοσφαίρου BKT που θα διανεμηθούν στον υπαίθριο χώρο του ToTy (Τρακτέρ της Χρονιάς).

Η BKT ανυπομονεί να σας δει από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου στην EIMA, Μπολόνια, στην Αίθουσα 35, Περίπτερο B1.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με ισχύ έως και 106 ίππους και νέα χαρακτηριστικά τα SAME Dorado του 2024

Το μοντέλο του 2024 φέρνει ανανεωμένα χαρακτηριστικά για βελτιστοποιημένη χρήση σε κλασικές εκμεταλλεύσεις, σε ευρύχωρους οπωρώνες, σε αχυρώνες, αλλά και σε εκμεταλλεύσεις αφιερωμένες στην πράσινη

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.