Μηχανικές φροντίδες αιχμής σε ελαιόδεντρα με το σωστό εργαλείο από την Husqvarna

Κοινοποίηση:

Η εποχή του κλαδέµατος και της φροντίδας των ελαιόδεντρων έφτασε και η Husqvarna έχει λύσεις που θα κάνουν την εργασία της ελαιοκοµίας εύκολη, γρήγορη και αποτελεσµατική.

Η Husqvarna συνδυάζει την µοντέρνα τεχνολογία, τον σεβασµό στο περιβάλλον αλλά και την πολύχρονη εµπειρία της προκειµένου να δίνει λύσεις ακόµα και στις πιο απαιτητικές επαγγελµατικές εργασίες όπως η φροντίδα της ελιάς. Κορυφαίες λύσεις αποτελούν και τα µηχανήµατα µπαταρίας για το κλάδεµα, ενώ το βιολογικό λάδι λάµας και αλυσίδας καθιστά τις εργασίες σας σε βιολογικές καλλιέργειες ασφαλείς και αποτελεσµατικές για τον καρπό.

Επαγγελµατικό Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Husqvarna T535i XP

Κλαδευτικό αλυσοπρίονο µπαταρίας, ιδανικό για απαιτητικούς χρήστες που θέλουν ένα ελαφρύ, εξαιρετικά εύχρηστο αλυσοπρίονο µε υψηλή αντοχή και απόδοση. ∆ιαθέτει ισχύ αντίστοιχη βενζινοκίνητου κλαδευτικού 35 cm³, εξαιρετική εργονοµία για άνετη εργασία και υψηλή ταχύτητα αλυσίδας. Μοτέρ χωρίς ψήκτρες για υψηλή και σταθερή ροπή και µειωµένες ανάγκες συντήρησης.

Επαγγελµατικό Κονταροαλυσοπρίονο 530iP4

Επαγγελµατικό κονταροαλυσοπρίονο µπαταρίας που µπορεί να φτάσει έως 2,50m. Το µοτέρ στην κεφαλή κοπής εξασφαλίζει απόδοση κοπής υψηλότερη αντίστοιχου βενζινοκίνητου. Το µοτέρ χωρίς ψήκτρες προσφέρει υψηλή και σταθερή ροπή για µεωµένες ανάγκες συντήρησης. Μέγιστη απόδοση και αντοχή µε χαµηλό βάρος, εξαιρετική εργονοµία και αθόρυβη λειτουργία για χρήση σε οποιαδήποτε σηµείο και οποιαδήποτε στιγµή της ηµέρας.

Λάδι Λάµας & Αλυσίδας Φυτικής Βάσης Husqvarna X-GUARD BIO

Το φυτικής βάσης λάδι λάµας και αλυσίδας HUSQVARNA® Χ-Guard Bio προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις. Είναι ταχέως βιοδιασπώµενο και ιδανικό για τη βιολογική καλλιέργεια ελιάς καθώς δεν ανιχνεύονται υπολείµµατα λιπαντικού στον καρπό. Το λιπαντικό είναι έτοιµο για χρήση ακόµα και µετά από µεγάλη περίοδο αποθήκευσης.

Προσφέρει έως και 35% µεγαλύτερη προστασία από την οξείδωση σε σύγκριση µε τα κοινά λιπαντικά φυτικής προέλευσης, µειώνοντας έτσι το ρίσκο αποκόλλησης της αλυσίδας από την λάµα. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σε σύγκριση µε τα κοινά λιπαντικά λάµας και αλυσίδας. ∆ιατηρεί τη ρευστότητά του σε ένα µεγάλο εύρος θερµοκρασιών και διατηρεί τις λιπαντικές του ιδιότητες µέχρι τους -15°C, προσφέροντας προστασία στον κοπτικό εξοπλισµό από τη φθορά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος 42 του Ελαίας Καρπός

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ισχυρότερα και πιο άνετα τα νέα τηλεσκοπικά Scorpion 3 και 4 τόνων της Claas

Η Claas παρουσίασε πέντε νέους τηλεσκοπικούς φορτωτές Scorpion στην κατηγορία των 3 και 4 τόνων. Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις στην άνεση καθώς και βελτιωμένη σταθερότητα και μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα.

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.