Στιβαρή, εύκολη και κατάλληλη για όλη τη σεζόν η νέα πρέσα FB 3125 της Kuhn

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η εταιρεία συμπληρώνει με το μοντέλο αυτό την γκάμα των μηχανημάτων χορτονομής, τα οποία αποτελούν λύση για μικρές και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις που παράγουν τη δική τους χορτονομή σε δεμάτια.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Οκτωβρίου 2024

Με τη νέα στρογγυλή πρέσα σταθερού θαλάμου FB 3125 η Kuhn συμπληρώνει τη γκάμα της με ένα μηχάνημα υψηλών επιδόσεων που αναπτύχθηκε για τον αγρότη. Η πρέσα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για μικρές και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις, σχεδιάστηκε για να αποδίδει σε διάφορες καλλιέργειες και συνθήκες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο χειρισμός είναι διαισθητικός και απλός στη χρήση, ενώ η συντήρηση του μηχανήματος είναι εύκολη.

Υψηλή πυκνότητα και χωρητικότητα δεματιών

Οι 18 κύλινδροι υψηλής ποιότητας βρίσκονται στον πυρήνα του θαλάμου δεματιάσματος. Όλοι οι κύλινδροι διαθέτουν προφίλ POWERTRACK για μέγιστη πρόσφυση των δεματιών, με αποτέλεσμα την αξιόπιστη εκκίνηση των δεματιών και την υψηλή πυκνότητά τους. Το δοκιμασμένο INTEGRAL ROTOR και ο φαρδύς συλλέκτης 2,30 μ. παρέχουν μεγάλη ροή της σοδειάς για δεμάτιασμα υψηλής χωρητικότητας. Ο θάλαμος δεματιάσματος έχει διαστάσεις 1,22 x 1,25 μέτρα.

Εξαρτήματα βαρέως τύπου και χωρίς ανάγκη συντήρησης

Η αρχιτεκτονική της πρέσας σταθερού θαλάμου της Kuhn αποτελείται από ανθεκτικά εξαρτήματα. Όλοι οι κύλινδροι του θαλάμου δεσίματος είναι συγκολλημένοι με λέιζερ από ένα μόνο στοιχείο για μέγιστη αντοχή και απόδοση. Η FB 3125 διαθέτει επίσης ένα βαρέως τύπου σύστημα μετάδοσης κίνησης και ρουλεμάν υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του μηχανήματος και τη διατήρηση του σχήματος και της πυκνότητας των δεματιών.

Η πρέσα είναι εξοπλισμένη με κυλίνδρους θαλάμου χωρίς συντήρηση και αυτόματη λίπανση της αλυσίδας για την αποτελεσματική συντήρηση του μηχανήματος.

Ένα εύκολο στη χρήση μηχάνημα

Το FB 3125 είναι πολύ εύκολο και διαισθητικό στη χρήση. Με το τερματικό VT 30, ο χειριστής έχει τον έλεγχο με εικόνα από τις διαδικασίες δεματιάσματος και δεσίματος. Με μια ματιά παρέχονται σημαντικές πληροφορίες, όπως η ανάπτυξη των δεματιών, η κατάσταση εισαγωγής, ο αριθμός των δεματιών και ο αριθμός των στρώσεων του διχτυού.

Η χορτοδετική χρειάζεται μόνο δύο υδραυλικές βαλβίδες και έναν σύνδεσμο 3 ακίδων για την απλοποίηση της λειτουργίας δεματιάσματος.

Τέλεια δεμένα δεμάτια με δίχτυ

Για σταθερή υψηλή τάση του διχτυού, το σύστημα δεσίματος διχτυού της Kuhn παρέχει ενεργό τέντωμα του διχτυού και συνεπή εξάπλωσή του. Επιπλέον, η βολική τοποθέτηση του διχτυού και η σαφής δρομολόγηση του διχτυού καθιστούν την ανταλλαγή των ρολών απλή.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Με πλάτος βραχίονα έως 36 μέτρα, JDLink και POWRSPRAY το ψεκαστικό John Deere 300M

Ανταποκρινόμενο στις τελευταίες τάσεις που ορίζει ο τομέας του ψεκασμού, το 300Μ μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των αυτοκινούμενων ψεκαστικών με συστήματα γεωργίας ακριβείας και ένα βιώσιμο τρόπο εργασίας που σέβεται το περιβάλλον.