Αυξημένη η παραγωγικότητα ενσίρωσης με τη νέα κεφαλή XDisc 710 της Krone

Κοινοποίηση:

Η απόδοση της νέας κεφαλής ολικής καλλιέργειας XDisc 710 (7,1 μ.) λέγεται ότι είναι περίπου 20% υψηλότερη από την υπάρχουσα κεφαλή XDisc 620 (6,2 μ.).

Αναπτυγμένη για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού ενός ισχυρού χορτοκοπτικού, η κοπτική διάταξη της νέας κεφαλής XDisc 710 για τα μηχανήματα Krone Big X βασίζεται στην τεχνολογία κοπής EasyCut που χρησιμοποιείται ήδη στο XDisc 620.

Η ταχύτητα του κοχλία τροφοδοσίας διαμέτρου 900 χλστ. μπορεί να προσαρμοστεί βέλτιστα στην ταχύτητα εισαγωγής του ενσιρωτικού σε τρία στάδια, ανάλογα με το μήκος κοπής της καλλιέργειας. Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές της νέας κεφαλής είναι το ενσωματωμένο πλαίσιο μεταφοράς.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουλίου 2024

 

Διαθέσιμο αποκλειστικά για το Big X, εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστό ρυμουλκούμενο μεταφοράς, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους αλλαγής. Το πλαίσιο μεταφοράς είναι εξοπλισμένο με έναν μονό άξονα στα δεξιά της κεφαλής. Η ράβδος έλξης με τον αναδιπλούμενο γρύλο στήριξης βρίσκεται στην απέναντι πλευρά. Όταν το υδραυλικό σύστημα έχει συνδεθεί και η κεφαλή έχει ανυψωθεί, ο οδηγός περιστρέφει τον κοτσαδόρο και τον άξονα του αμαξώματος απευθείας από την καμπίνα.

Στο πεδίο, και τα δύο στοιχεία του συστήματος κίνησης περιστρέφονται υδραυλικά πίσω από την κεφαλή. Η διαδικασία αντιστρέφεται για τη μεταφορά, και με την κεφαλή στο έδαφος συνδέεται με τη ζεύξη ρυμούλκησης της μηχανής. Ένα σύστημα φωτισμού είναι επίσης ενσωματωμένο στην κεφαλή. Άλλες επιλογές του XDisc 710 περιλαμβάνουν κατακόρυφα πλευρικά μαχαίρια (που προσφέρονται και στο XDisc 620). Ανυψώνονται και χαμηλώνουν μεμονωμένα από την καμπίνα και παρέχουν κοπές χωρίς μπλοκαρίσματα όταν εργάζεστε σε δύσκολες συνθήκες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών