Ένα τρακτέρ για όλους το εξειδικευμένο T4F S στην γκάμα της New Holland

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η νέα σειρά T4F S φέρει χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν αρχάριοι και μη χειριστές, οι οποίοι εργάζονται σε οπωρώνες και αμπελώνες.

Στιβαρό, αξιόπιστο και απλό τρακτέρ για την αύξηση της παραγωγικότητας χαρακτηρίζει η New Holland τα ανανεωμένα T4F S, που βρίσκονται ήδη στην ανανεωμένη εν συνόλω γκάμα εξειδικευμένων τρακτέρ της εταιρείας. Ακολουθώντας το εντυπωσιακό μοντέρνο στυλ της νέας σειράς Τ4 των ειδικών τρακτέρ, το Τ4F S προσφέρει χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για όλες τις καλλιέργειες οπωρώνων, δένδρων, αμπελώνων και θερμοκηπίων που υπάρχουν ήδη στην βασική έκδοση.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουλίου 2024

Για του αγρότες που ζητούν περισσότερα, αυτή η βασική έκδοση μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί με διάφορες επιλογές βελτίωσης απόδοσης, λέει η εταιρεία. Τα μηχανήματα (ονομαστικής ισχύος έως 110 ίππων) είναι αξιόπιστα και στιβαρά, με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων 12×12 με μηχανική ή υδραυλική ρεβέρσα να είναι κατασκευασμένα για κάθε εργασία σε οπωρώνες ή θερμοκήπια.

Οι ανάγκες των πελατών για ευελιξία και άνεση λήφθηκαν σοβαρά υπόψη και όλο το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων (ATS) βρίσκεται κάτω από το καπό χωρίς συμβιβασμούς στην ορατότητα. Το νέο T4F S είναι διαθέσιμο στην αγορά με μία ευρεία γκάμα εμπρόσθιων αξόνων, συμπεριλαμβανομένου του SuperSteer, που είναι πάντα στο DNA της New Holland. Οι επιδόσεις βελτιώνονται περαιτέρω με νέα εργονομική διάταξη των χειριστηρίων σε συνδυασμό με το υδραυλικό σύστημα (αντλία έως 70 λ./λ. με νέο εμπρόσθιο και οπίσθιο υδραυλικό).

Ο Oscar Baroncelli, υπεύθυνος για τα τρακτέρ της New Holland Agriculture παγκοσμίως, δήλωσε: «Η New Holland παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των ειδικών τρακτέρ για επτά δεκαετίες, κερδίζοντας τη θέση της ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης με τη συνεχή καινοτομία και αναβάθμιση των προϊόντων της. Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει την ευρύτερη από κάθε άλλο κατασκευαστή, γκάμα μας για να καλύψουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας, προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες τους. Η καμπίνα VisionViewTM στην σειρά T4 F/N/V, η σειρά TK4 και η νέα σειρά T4F S για άλλη μια φορά ανεβάζουν τον πήχη, επανασχεδιάζοντας πλήρως τα προϊόντα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών».

Ο Sean Lennon, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της New Holland δήλωσε : «Με αυτά τα νέα προϊόντα ενισχύουμε την γκάμα μας και επιβεβαιώνουμε την ιστορική και απόλυτη ηγετική μας θέση στα ειδικά τρακτέρ. Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως αυτά τα τρακτέρ ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα που λάβαμε από τους πελάτες μας. Στόχος μας ήταν να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να ξεπεράσουμε όλες τις προσδοκίες τους, ξεκινώντας από την άνεση».

Τα μηχανήματα της New Holland ή CASE, διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ ( www.condellispaul.gr)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Kverneland και DAT ενώνουν δυνάμεις για νέα προηγμένα συστήματα ψεκασμού

Η εταιρική συμφωνία μεταξύ του Ομίλου Kverneland και της Dimensions Agri Technologies (DAT) θα την επιταχύνει την εξέλιξη στην αγορά των συστημάτων ψεκασμού ακριβείας, αρχικά με τη συνδρομή της DAT στις μονάδες της Kverneland.

Σπορά σουσαμιού έξω από τη Θήβα με το Robotti

Την εποχή της ροµποτικής στη γεωργία έρχεται να εισάγει η Γ.Ι Αντωνάκης ΑΕ µε τις πρώτες δοκιµές στην Ελλάδα του αυτόνοµου φορέα εργαλείων Robotti που κατασκευάζει η εταιρεία Agrointelli στη ∆ανία και διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη.