Αυτόνομη στο εξής η Överum με γκάμα σύγχρονων αρότρων μεγάλου πλάτους εργασίας

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Ο όμιλος CNH αποδέσμευσε την Överum, η οποία πέρασε στα χέρια της γερμανικής επενδυτικής εταιρείας Fair-Cap και στο εξής θα ονομάζεται Överum Industries AB.

Μετά την πώληση της επιχείρησης αρότρων Överum από την CNH στην επενδυτική εταιρεία Fair-Cap με έδρα το Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα με τη νέα επωνυμία Överum Industries AB. Η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να προμηθεύει άροτρα και ανταλλακτικά για το εμπορικό σήμα Överum, καθώς και για το εμπορικό σήμα της New Holland, αλλά αυτό θα γίνει μέσω μιας προσέγγισης ήπιας μετάβασης. Η Överum έχει στην γκάμα της άροτρα που διαθέτουν μεγάλο πλάτος εργασίας και υψηλή ευελιξία, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Επί του παρόντος, η Överum Industries ολοκληρώνει την αποδέσμευσή της από την CNH, ενώ παραμένει πλήρως λειτουργική για την ερχόμενη σεζόν 2024. Ως ανεξάρτητη εταιρεία πλέον, ως Överum Industries AB, θα συνεχίσει να έχει την έδρα της στη Σουηδία και να διατηρεί όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες στις ιστορικές εγκαταστάσεις της.

Μετάβαση προς την πλήρη ανεξαρτησία

Η Överum Industries και η CNH δεσμεύονται να διασφαλίσουν μια ήπια μετάβαση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους αντιπροσώπους.

Οι έμποροι θα μπορούν να παραγγείλουν άροτρο New Holland, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της μάρκας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Μετά τη μεταβατική περίοδο, η Överum Industries θα επικεντρωθεί στην κατασκευή αρότρων με την επωνυμία Överum και Agrolux.

Τα ανταλλακτικά τόσο για τη New Holland όσο και για τη μάρκα Överum θα συνεχίσουν να παρέχονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες με την CNH και την Överum Industries. Παράλληλα, η Överum Industries δεσμεύεται να υποστηρίξει ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων με άροτρα, ανταλλακτικά και βοήθεια στα πλαίσια των υπηρεσιών after sales, προκειμένου να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να επιταχύνει τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της, για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πληροφορίες από World-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Λύσεις εργοστασιακών προδιαγραφών προσφέρει η Fendt για τα τρακτέρ της

Με στόχο να ικανοποιούν τις πρόσθετες απαιτήσεις τους, οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ της Fendt μπορούν να ενσωματώσουν γνήσιο εξοπλισμό στα τρακτέρ τους, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο μοντέλο.

Alpego Agile: Οικολογική ζιζανιοκτονία μεταξύ των σειρών με δοκιμασμένες λύσεις

Το Agile είναι το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων για ζιζανιοκτονία μεταξύ των σειρών, για πλήρως αυτόματες εργασίες από την Alpego και μια απόλυτη καινοτομία στη σειρά Focus Line της εταιρείας που απευθύνεται στον αμπελουργικό τομέα.