Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Κοινοποίηση:

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Έχοντας εξελίξει σηµαντικά τα µηχανήµατα συγκοµιδής υψηλής απόδοσης που βοηθούν τις µεγάλες γεωργικές εκµεταλλεύσεις να αλωνίζουν τις καλλιέργειές τους πιο αποτελεσµατικά και πιο βιώσιµα, η New Holland ανέπτυξε τη νέα θεριζοαλωνιστική µηχανή CR11, επιτρέποντας στους αγρότες να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο χρησιµοποιώντας καύσιµα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά.

Και όλα αυτά χάρη στη σηµαντική επένδυση στο εργοστάσιο στο Zedelgem του Βελγίου. Η απαλή αλωνιστική δράση του µηχανήµατος ελαχιστοποιεί τη ζηµιά στον καρπό, ενώ οι νέες εξελίξεις στο µοντέλο CR11 διασφαλίζουν ότι σχεδόν όλος ο καρπός διατηρείται καθώς περνά από τη θεριστική µηχανή, πράγµα που σηµαίνει ότι οι απώλειες είναι κοντά στο µηδέν, µε µόνο άχυρο και φλοιό σιταριού να εξέρχονται στο πίσω µέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Σχεδιασμένη για Ευρώπη και με λειτουργίες αυτονομίας η μεσαία σειρά Daedong GX

Οι επενδύσεις της κορεατικής εταιρείας δε σταματούν και το τρακτέρ της σειράς GX εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τον όμιλο, αφού τα μοντέλα διαθέτουν πλήθος τεχνολογιών όπως οι λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και άλλα συστήματα «συμβατά» με τις επιθυμίες και των Ευρωπαίων αγοραστών.